Prințul Harry, noi atacuri la adresa familiei. De ce susține că a fost „trădat”

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Prințul Harry a pornit anul 2023 cu noi atacuri la adresa familiei sale, susținând că aceștia nu s-au arătat „dispuși să se împace", transmite publicația The Sun.

În clipurile publicate luni, 2 decembrie, fiul mai mic al regelui Charles și-a acuzat rudele că nu sunt dispuse să repare ruptura dintre ei.

„Mi-aș dori să-mi recuperez tatăl, mi-aș dori să-mi recuperez fratele”, a mai declarat prințul Harry, într-un interviu acordat înainte de lansarea cărții sale „Spare”, relatează BBC.  

Prințul Harry a făcut aceste comentarii, cu privire la regele Charles și la fratele său, prințul William, în timpul unei întâlniri cu Tom Bradby de la ITV. Totodată, acesta a acordat, de asemenea, un interviu postului american CBS News.  

Prințul Harry, noi acuzații la adresa familiei sale

Vorbind cu jurnalistul CBS News 60 Minutes, Anderson Cooper, într-o conversație pe care postul de televiziune a descris-o drept „explozivă”, Harry susține că a fost „trădat” cu „informații și scurgeri de informații și cu povestiri” împotriva sa și a soției sale.

Acesta a spus: „Motto-ul familiei estenu se plânge niciodată, nu se explică niciodată, dar este doar un motto.”

Se vor hrăni sau vor avea o conversație cu un corespondent, iar acel corespondent va primi literalmente informații și va scrie povestea, iar în partea de jos a acesteia, vor spune că au contactat Palatul Buckingham pentru comentarii. 

Așa că, atunci când ni se spune în ultimii șase ani: „nu putem face o declarație pentru a vă proteja”, dar o faceți pentru alți membri ai familiei, devine un moment în care tăcerea este trădare”, a mai precizat Prințul Harry.

Prințul Harry: „Ei cred că este mai bine să ne păstreze cumva ca răufăcători”

ITV a spus că în interviul său se vorbește despre relațiile personale ale Prințului Harry și „detalii neștiute până acum” despre moartea mamei sale Diana, Prințesa de Wales.

Filmat în California, unde locuiesc soții Sussex, în interviul ITV Harry discută și despre „scurgerea și plantarea” poveștilor. „Vreau o familie, nu o instituție. (...)Ei cred că este mai bine să ne păstreze cumva ca răufăcători”, a adăugat Prințul Harry.

Potrivit sursei citate, casa regală britanică a refuzat să comenteze aceste declarații. Ambele interviuri vor fi difuzate pe 8 ianuarie, cu două zile înainte de publicarea autobiografiei prințului Harry.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net