Prințul William ar fi jurat că nu se va uita la documentarul „Harry și Meghan”, de pe Netflix

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Documentarul „Harry și Meghan” a fost lansat de Netflix de câteva zile, pe 8 decembrie 2022, primele trei episoade ale seriei stârnind deja reacții dure, în întreaga lume. Unii și-au schimbat părerea despre cei doi, fanii Casei Regale a Marii Britanii ștergându-i definitiv din lista preferințelor.

Prințul Harry și Meghan Markle povestesc, în cele trei epidoade disponibile, momentan, pe platforma de streaming, despre cum s-au cunoscut și cum a evoluat relația lor. Evident, ei detaliază și primele presiuni la care au fost supuși, încă de pe vremea când nu erau căsătoriți. Aspectul rasial a fost, în mod halucinant pentru acest secol, un subiect dezbătut, iar aranjamentele Casei Regale cu presa din Marea Britanie și insistențele echipelor de paparazzi sunt relatate și detaliate în aceste trei episoade.

Totul este ilustrat cu imagini din arhivele personale ale celor doi protagoniști și cu cadre dramatizate, din prezent. Așa cum era de așteptat, toată lumea a fost cu ochii pe reacțiile Casei Regale. „William a spus că nu se va uita în veci la serialul documentar și, cu siguranță, nu o va face”, a declarat o sursă apropiată viitorului rege, citată ca un prieten apropiat acestuia, de publicația The Sunday Times.

Ce-i drept, cele trei episoade nu prezintă nici un detaliu scandalos despre membrii familiei regale, așa cum se aștepta toată lumea. Harry și Meghan lasă impresia unui cuplu absolut normal, cei doi încercând să își trăiască povestea de dragoste care s-a materializat într-o frumoasă familie, într-o lume care le analizează și interpretează subiectiv fiecare mișcare.

Conform sursei citate, Casa Regală a Marii Britanii a transmis presei din Anglia faptul că Meghan Markle a primit consultanță în materie de protocoale regale, mai precis, conduită, vestimentație, declarații și evenimente publice, contrar celor declarate de actrița din SUA.

The Times susține că fostul secretar privat al prințului Harry, Ed Lane Fox, i-ar fi asigurat lui Meghan un punctaj cu 30 de reguli ce trebuiau urmate, sfaturi și contacte. Oficialii Casei Regale au sărit ca arși atunci când, într-un episod, s-a înțeles faptul că nepoata lui Meghan nu a fost invitată la nunta cu Harry, din cauza acestor protocoale.

Asta pur și simplu nu s-a întâmplat. Nu am dat vreodată sfaturi sau îndrumări referitoare la lista invitaților. Îmi aduc aminte foarte clar cum Meghan a spus că are o nepoată pe care, în alte circumstanțe, i-ar fi făcut plăcere să o invite, dar nu a făcut-o pentru că nu a dorit să atragă atenția într-un anumit mod. Nu a fost o întrebare care să ne fi fost adresată și nu i-am fi spus vreodată să nu își invite nepoata la nuntă, așa cum nu ne-am implica nici în gestionarea relațiilor personale”, a declarat un angajat la Casei Regale pentru Times.

Este vorba despre Ashleigh Hale, nepoata din partea surorii vitrege a lui Meghan Markle. Din momentul în care relația lui Meghan cu Harry a devenit oficială și logodna lor a fost anunțată, tatăl și sora vitregă a acesteia s-au distanțat de actruiță, aruncând săgeți „otrăvite” spre aceasta, în presa din SUA. În documentar se arată faptul că totul ar fi fost controlat de altcineva, doar pentru a obține articole compromițătoare și senzaționale. De exemplu, foști iubiți de-ai lui Meghan ar fi fost tentați cu bani de diverse publicații pentru a scorni povești controversate.

Cum unii dintre ei au refuzat ofertele și le-au adus la cunoștință celor doi, situația a devenit clară. Nepoata surorii vitrege a lui Meghan, de exemplu, nu ar fi avut o relație apropiată de părinții ei, fiind crescută și chiar adoptată de bunici. Când Meghan a cunoscut-o, cele două au devenit foarte apropiate. Actrița a explicat faptul că sora ei a lansat un atac mediatic la adresa ei, în perioada nunții, și din această cauză a fost nevoită să poarte o discuție cu nepoata, căreia i-a explicat că participarea ei la nunta regală ar fi fost riscantă, exact din această cauză.

În Marea Britanie, însă, publicul nu a fost atât de empatic cu Harry și cu Meghan. Englezii au participat la un sondaj, ale cărui rezultate au fost făcute publice. 42% au susținut că Harry ar trebui exclus din linia succesorală, în timp ce 23% au fost de părere că ar trebui să-și păstreze poziția. De asemenea, 44% au spus că cei doi ar trebui să nu mai poarte titluri, iar 19% au susținut păstrarea titlurilor de duce și ducesă de Sussex. Cei doi au renunțat la funcțiile și indatoririle specifice Casei Regale a Marii Britanii și s-au mutat în SUA.

Rămâne de văzut dacă Harry și Meghan vor fi invitați la ceremonia de încoronare a regelui Charles al III-lea, din luna mai a anului 2023.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
Gabriela lucutar instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net