Verișoara Reginei Elisabeta a II-a, Prințesa Olga, va apărea într-un reality-show. Incredibil ce va face

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Un show din Marea Britanie, ce obligă celebritățile să încerce diete neobișnuite, va avea parte de participarea unui concurent total neașteptat. Este vorba de verișoara Reginei Elisabeta a II-a, Prințesa Olga de Romanoff, urmașă a dinastiei Romanovilor, care acceptat să apară în emisiune.

Verișoara Reginei Elisabeta a II-a, Prințesa Olga, va apărea într-un reality-show (FOTO Instagram)
Verișoara Reginei Elisabeta a II-a, Prințesa Olga, va apărea într-un reality-show (FOTO Instagram)

Prințesa Olga de Romanoff va fi următoarea concurentă din cadrul show-ului «The Big Celebrity Detox», în care vedetele sunt nevoite să consume cele mai dezgustătoare preparate pentru detoxifierea organismului. Emisiunea este recunoscută pentru că obligă vedetele să se preteze la cele mai neconvenționale metode de detoxifiere, ceea ce în unele cazuri a presupus băutul propriei urine.

Potrivit unei surse, Prințesa Olga de Romanoff a finalizat deja filmările și a fost o prezență distinsă în cadrul show-ului. Aceeași sursă a mai adăugat că în ciuda titulaturii de membru regal, Prințesa a fost complet lipsită de fițe și și-a acordat tot interesul. 

«Prințesa Olga a conferit o alură regală emisiunii. Nu a avut fițe și aere, ci a trecut prin toate terapiile, asemenea celorlalți concurenți. Una dintre provocări a constat în faptul că vedetele au fost nevoite să-și bea propria urină. 

Olga se afla în toiul filmărilor, când Regina a murit și asta a fost foarte dificil pentru ea. Era verișoara ei și i s-a dat puțin timp liber de la filmări pentru a urmări slujba de înmormântare.»

Prințesa Olga de Romanoff este, de asemenea, unul dintre puținii urmași ai dinastiei Romanovilor, fiind fiica cea mică a Prințului Andrei Alexandrovici de Rusia. 

Membrul Casei Regale britanice de la «Sunt celebru scoate-mă de aici»

Olga de Romanoff nu este singurul membru al familiei regale care a acceptat să apară într-un show de televiziune. Soțul Zarei Phillips, nepoata regretatei Regine Elisabeta a II-a, va concura la show-ul «Sunt celebru, scoate-mă de aici» varianta UK. Mike Tindal, în vârstă de 43 de ani, este un fost jucător de rugby și un membru discret al familiei regale. 

„Mike a fost prezent la câteva dintre cele mai importante momente din istoria regală din ultimele generații. Va fi discret în această privință, dar simpla lui prezență înseamnă că acest show va fi unul fabulos.”, a declarat unul dintre producători pentru The Sun.   

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
ion iliescu 0 jpeg
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net