Telenovela Harry și Meghan continuă! Palatul Buckingham, atacat în documentarul Netflix

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Primele trei episoade ale celebrului documentar „Harry&Meghan”, de pe Netflix, nu au oferit controversele sau dezvăluirile bombă atât de așteptate de public. Astfel, joi, 15 decembrie, platforma de streaming va încărca noi episoade, iar trailerul deja a pus pe jar opinia publică.

În acest sumar, cu rol de promovare, este prezentată o declarație a soției prințului Harry, Meghan Markle, care susține că Palatul Buckingham ar fi în spatele unei conspirații, scopul fiind inventarea unor povești despre actrița americană, cu scopul de a distrage atenția de la greșelile altor membrii ai Casei Regale a Marii Britanii.

Informațiile se leagă de cele din episoadele anterioare, deja disponibile pe Netflix, în care prințul Harry a explicat o serie de protocoale dintre Palatul Buckingham și presa britanică, privind acordarea unor exclusivități, pentru a asigura prezența familiei regale în paginile mass-media, din Anglia, dar și protejarea acestora, în anumite circumstanțe.

Se putea observa cum s-a derulat. Apare o poveste despre cineva din familie, iar reacția celorlalți este „Hai să facem povestea să dispară”, a declarat Meghan Markle, în documentarul Netflix.

Este foarte posibil ca diversiunea media să fi presupus, dacă lucrurile chiar așa s-au întâmplat, ameliorarea acoperirii subiectului scandalos, în presa britanică, despre prințul Andrew, fratele regelui Charles al III-lea, implicat într-un scandal de abuz sexual, din perioada în care era prieten și colaborator al sinistrului milionar american Jeffrey Epstein.

Jenny Afia, parteneră în cadrul casei de avocatură Shillings, a susținut că Meghan a fost supusă unor atacuri demne de un război îndreptat de Casa Regală împotriva actriței. „S-a derulat un veritabil război contra lui Meghan. Vă spun cu certitudine că am văzut dovezi care atestă faptul că Palatul Buckingham a transmis presei povești defăimătoare la adresa lui Harry și a lui Meghan, pentru a susține agendele altor persoane”, a spus Jenny Afia, în trailerul publicat de Netflix.

De altfel, se pare că această presupusă strategie  a Palatului Buckingham de a o transforma pe Meghan Markle într-un sac de box a fost ultima picătură pentru aceasta. În cele din urmă, cuplul Harry și Meghan Markle a decis să renunțe la îndatoririle specifice familiei regale și au părăsit Marea Britanie, fiind stabiliți, în prezent, în California, SUA. 

Încă din primele zile ce au urmat premierei de pe Netflix, s-a spus că Palatul Buckingham nu comentează, dar surse apropiate membrilor familiei regale au spus că prințul de Wales, William, fratele lui Harry, și viitor rege al Marii Britanii, a jurat că nu va urmări nici măcar un episod din documentarul Netflix.

Foști angajați ai Palatului Buckingham au comentat, oficial, faptul că relatările celor doi duci de Sussex sunt fabulații, având o tentă subiectivă, pentru a pune paie pe foc și pentru a stimula empatia celor care dau crezare victimizării celor doi.

Totuși, anterior lansării documentarului, un fost înalt oficial din cadrul unui departament antitero, din Londra, a confirmat faptul că poveștile negative despre Meghan Markle au generat un val de furie în rândul unor britanici, care au ajuns să formuleze amenințări reale la siguranța acesteia.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
image
actualitate.net
image
actualitate.net