Prințul Harry, acuzații fără precedent la adresa soției Regelui Charles. De ce e „periculoasă”

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Prințul Harry a detaliat sentimentele pe care le are pentru regina consoartă Camilla, referindu-se la soția tatălui său ca fiind o persoană „periculoasă”, într-un interviu acordat televiziunii americane CBS, publicat duminică, conform Daily Mail. Ducele de Sussex susține că aceasta s-a mulțumit să abandoneze oameni, inclusiv pe el, în timp ce încerca să-și reabiliteze imaginea.

Prințul Harry, acuzații fără precedent la adresa soției Regelui Charles. Foto: Profimedia
Prințul Harry, acuzații fără precedent la adresa soției Regelui Charles. Foto: Profimedia

Prințul Harry nu a considerat „necesară” căsătoria lui Charles cu Camilla

Prințul Harry a spus pentru CBS că el și fratele său, prințul William, i-au cerut tatălui lor să nu se căsătorească cu Camilla.

„Nu am crezut că este necesar. Ne-am gândit că va provoca mai mult rău decât bine, iar dacă el era acum cu ea, cu siguranță este suficient.

De ce să mergi atât de departe când nu ai neapărat nevoie? Am vrut ca el să fie fericit. Și am văzut cât de fericit era cu ea. Așa că, la momentul respectiv, era OK”, a transmis Harry, într-un interviu pentru CBS.

De ce o consideră „periculoasă” pe regina consoartă?

Harry i-a spus intervievatorului Anderson Cooper: „Ea a fost inamicul, ea a fost o a treia persoană în căsătoria altor oameni, ea a trebuit să-și reabiliteze imaginea ei”, potrivit Daily Mail.

Soțul lui Meghan Markle a mai susținut că regina consoartă Camilla a creat legături cu presa britanică pentru a-și repara imaginea după ce a intrat în familia regală, lucru care l-a alarmat, având în vedere propria neîncredere în mass-media.

„Asta a făcut-o periculoasă din cauza legăturilor pe care le făcea în presa britanică. Și a existat o disponibilitate deschisă de ambele părți de a face schimb de informații. Și cu o familie construită pe ierarhie și cu ea pe cale de a deveni regină consoartă, aveau să rămână oameni pe dinafară din cauza asta”, a spus prințul Harry.

Camilla s-a căsătorit cu Charles în 2005, deși cei doi au fost implicați într-o relație de mai mulți ani. Prințesa Diana, care a murit în 1997, într-un accident de mașină.

Harry a mai acuzat-o pe Camilla și chiar pe tatăl său, Regele Charles, spunând că uneori l-au folosit pe el sau pe William pentru a obține o mai bună acoperire în presa tabloidă pentru ei înșiși.

Prințul Harry și Meghan nu renunță la titlurile regale

În același interviu, Prințul Harry a lăsat să se înțeleagă că el și soția sa, Meghan Markle, nu vor renunța niciodată la titlurile lor regale, întrebându-se în același timp „ce diferență ar face".

Când Ducele și Ducesa de Sussex au anunțat că se îndepărtează de monarhie și se mută în America la începutul anului 2020, mulți oameni le-au cerut să renunțe la titlurile lor regale, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

Dar acum, Harry, în vârstă de 38 de ani, a lămurit această dilemă în timpul unui nou interviu, cu 60 de minute, sugerând că cei doi nu vor renunța niciodată la statutul lor de Duce și Ducesă pentru că nu ar schimba cu nimic lucrurile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Tabula Regia Tg  Mures jpg
image png
heavy rain 4864257 1280 jpg
ODAmaD00NDAmaGFzaD1jYTVhMGQyNDBkZDBjM2M3NzJhZmUyMDlmMmFlODMzZA== thumb jpg
Banner test iq
dn1 in perioada interbelica jpg
Printesa Anne sora Regelui Charles 2 jpg
clock 650753 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net