La ce se gândea Prințul Harry în timp ce omora talibani? A ucis 25 de persoane în război

Ultima actualizare:

Prințul Harry a dezvăluit câte persoane a ucis. Totul s-a întâmplat atunci când era angajat ca pilot de elicopter pe frontul din Afganistan. Soțul lui Meghan a precizat că trebuia să îşi considere ţintele „ca nişte piese de şah".

La ce se gândea Prințul Harry în timp ce omora talibani?
La ce se gândea Prințul Harry în timp ce omora talibani?

În volumul său de memorii, prinţul Harry povesteşte că a petrecut 10 ani în armata britanică şi a participat la două misiuni în Afganistan, potrivit The Thelegrapf.  

În cartea sa "Spare" ("Rezerva"), ce va fi publicată marţea viitoare, explică că a învăţat în cadrul antrenamentului său militar cum să îşi ucidă inamicii şi că acest lucru făcea parte din munca lui: „Trăgeam atunci când trebuia, luam o viaţă pentru a salva o alta".

Prințul Harry a ucis 25 de talibani în războiul din Afganistan

Câte persoane a ucis Prințul Harry în război?
Câte persoane a ucis Prințul Harry în război?

Potrivit The Telegraph, prinţul Harry a dezvăluit că în timpul celei de-a doua misiuni a lui în Afganistan a putut să îşi numere victimele graţie camerelor video de la bordul elicopterului său Apache.

„Mi se părea esenţial să nu-mi fie teamă de acest număr. Deci, acest număr este în cazul meu 25. Nu este un număr care mă umple de satisfacţie, dar nici unul care să mă facă să mă simt stânjenit", a scris prinţul britanic, în vârstă de 38 de ani, în autobiografia sa.

Soțul lui Meghan Markle mai spune că îşi considera victimele ca pe nişte „piese de şah" retrase din partidă, aşa cum învăţase în timpul antrenamentului militar. Folosea această metodă de gândire, deorece consideră că este imposibil să ucizi o ţintă „dacă o consideri drept o persoană".

„Mi-am fixat ca obiectiv, încă din prima zi, să nu merg niciodată la culcare având îndoieli despre faptul că făcusem ceea ce trebuia făcut, că am tras asupra unor talibani şi doar asupra unor talibani, fără civili în proximitate. Voiam să mă întorc în Marea Britanie întreg, dar încă şi mai mult de atât, voiam să mă întorc acasă având conştiinţa intactă", a adăugat Harry.

Harry a ucis 25 de persoane. „Nu este un număr care mă umple de satisfacţie”

Fiul cel mic al regelui Charles al III-lea a petrecut 10 ani în armata britanică şi a participat la două misiuni în Afganistan, în 2007-2008 timp de 10 săptămâni, apoi ca pilot de elicopter în sudul acelei ţări, din septembrie 2012 până în ianuarie 2013. A demisionat în 2015 deoarece nu mai putea să participe la misiuni pe teren, scrie Agerpres.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net