Prințul William și prințul Harry, la un pas de moarte! Ce s-a întâmplat e de necrezut

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Prințul William și prințul Harry au fost la un pas de moarte! Soțul lui Meghan Markle a povestit ce s-a întâmplat cu adevărat. Episodul dramatic s-a petrecut în tinerețea celor doi frați.

Prințul William și prințul Harry, la un pas de moarte
Prințul William și prințul Harry, la un pas de moarte

Prințul Harry a lansat cartea „Spare”, volumul de memorii care a declanșat un scandal uriaș în Marea Britanie. Una dintre cele mai cutremurătoare dezvăluiri  este legată de momentul în care fii regelui Charles au fost aproape de o tragedie.

În autobiografia sa, Harry a relatat un moment care a avut loc în anul 1997. Tot episodul s-a petrecut în Scoția, la Castelul Balmoral, unde ducele de Sussex se afla cu tatăl său, cu William, dar și cu regina Elisabeta a II-a. Din tabloul de familie lipsește tocmai mama lui Harry, prințesa Diana.

Aceasta era plecată cu „noul prieten”, se transmite în cartea Spare. Este interesant de precizat că erau evitați termeni, precum „iubit” sau „amant”, pentru regizorul Dodi al-Fayed, alătudi de care „prințesa inimilor” avea deja o relație la acea vreme.

Cea mai mare distracție în acea perioadă a anului erau ski-jeturile, povestește Harry. Într-o zi, cei doi frați se distrau în apă și foloseau valurile ca niște „rampe” de lansare. Fiul mai mic al regelui Charles susține că acele acțiuni erau foarte periculoase. „Nu știu cum de n-am murit atunci”, spune Harry în cartea „Spare”, apărută în România la editura Nemira.

Totodată, prințul Harry își amintește că acel moment s-a petrecut la puțin timp după ce îl cunoscuse pe „prietenul” prințesei Diana. Vă reamntim că la finalul acelei veri, în 1997, Lady D și milionarul egiptean aveau să moară. Diana avea doar 36 de ani când a decedat într-un accident de mașină. Prințesa se afla alături de iubitul ei, Dodi Al Fayed, în mașina care încerca să scăpe de paparazzi care îi urmăreau pe motociclete.  

Prințul William ignoră cartea lui Harry

Prințul William (40 de ani) și soția sa, Kate Middleton (41 de ani), au mers la Liverpool, joi, pentru a marca deschiderea unui nou spital. În timpul vizitei, fratele lui Harry s-a lovit de un moment foarte complicat.„William, ai citit cartea lui Harry?”, l-a întrebat un jurnalist pe duce.

Prințul de Wales a ignorat cu grație întrebarea și a continuat să zâmbească în fața camerelor de fotografiat. William, care a fost în centrul atacurilor din partea fratelui său mai mic, a fost întrebat din nou: „Ai avut ocazia să citești ce a spus fratele tău mai mic despre tine?

Și de această dată, William și Kate au continuat să meargă zâmbitori zâmbitori și să ignorânde întrebările reporterilor.  

Cartea Spare a apărut și în România

„Rezervă” (Spare), volumul de memorii al prinţului Harry care a declanșat un scandal uriaș în Marea Britanie, a apărut marți, 10 ianuarie, și în librăriile din România, concomitent cu publicarea la nivel internațional. Cartea a fost lansată în 20 de ţări şi se bucură deja de un succes răsunător. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net