Ce a putut să spună Meghan Markle despre Kate Middleton, înainte să îl cunoască pe Harry: «Unele se visează prințese»

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Înainte de a face parte din familia regală britanică, Meghan Markle (41 de ani) nu și-a imaginat niciodată ce-i va rezerva soarta. În urmă cu 10 ani, pe când ea era doar o simplă actriță americană, a scris pe un blog că își dorește să fie o femeie rebelă, și nu o prințesă. Și acele cuvinte se refereau la unul dintre cele mai mari evenimente regale, nunta din 2011 a Prințului William și Kate Middleton.

Meghan Markle a vorbit despre Kate Middleton, în 2014 (Foto: GettyImages)
Meghan Markle a vorbit despre Kate Middleton, în 2014 (Foto: GettyImages)

«Cu siguranță nu vorbim despre Cenușăreasa aici»

Pe 29 aprilie 2011 când William și Kate și-au unit destinele, Meghan nu era încă în viața prințului Harry. Ducesa de Sussex a scris, într-un blog numit The Tig, despre nunta regală – subiect discutat de lumea întreagă. Pagina în care ea a scris aceste cuvinte a fost ulterior ștearsă, conform tabloidului britanic Daily Mail.

Articolul din 2014, care a fost scris de Meghan în perioada când ea juca în serialul american Suits, a dezvăluit că visa să fie o „rebelă regală” mai degrabă decât „o Cenușăreasa”, în copilărie - în timp ce reflecta asupra „circumstanțelor” și „discuțiilor nesfârșite” despre nunta lui Kate Middleton.

Meghan Markle a mințit că nu știa nimic despre familia regală britanică

Articolul respectiv părea să-și bată joc de ideea că societatea este foarte fascinată de nunta și familia regală britanică. „Fetele mici visează să fie prințese. Eu, una, aș prefera să fiu „She-Ra”, prințesa-războinică. Pentru cei care nu sunt familiarizați cu referința desenelor animate din anii 1980, „She-Ra” este sora geamănă a lui „He-Man” și o rebelă regală cu sabie, cunoscută pentru puterea ei. Cu siguranță nu vorbim despre Cenușăreasa aici.”, a scris Meghan Markle la acea vreme.

Ea a continuat remarcând că multe femei adulte par să-și continue „fantezia din copilărie” de a deveni prințese, făcând o afirmație usturătoare cu privire la fascinația și intriga publică din jurul nunții lui William și Kate, din 2011. „Femeile adulte par să păstreze această fantezie din copilărie și se visează în continuare prințese”, a scris ea. „Uitați-vă doar cât s-a vorbit despre nunta regală și la conversațiile nesfârșite despre Prințesa Kate.”

Asta în ciuda afirmațiilor ei repetate că nu cunoștea detalii despre familia regală britanică, înainte de a-l întâlni pe Prințul Harry. Ducele de Sussex a scris în memoriile sale „Spare” că Meghan nu știa „aproape nimic” despre rudele sale și că nu le-a căutat niciodată pe Google.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net