Primul sărut, o scenă erotică în barul Soho House. Prințul Harry, dezvăluiri „picante” despre prima întâlnire cu Meghan Markle

Ultima actualizare:

Harry și Meghan Markle s-au luptat cu o lume întreagă pentru a rezista împreună şi pentru a-şi proteja familia creată în mai 2018, ba chiar au părăsit Casa Regală britanică, acum exact trei ani. Cartea autobiografică scrisă de fiul cel mic al Regelui Charles al III-lea, „Spare” („Rezervă”), publicată şi în limba română de Editura Nemira, aduce amănunte neştiute despre această legătură.

Până să ajungem să vă prezentăm „Confesiunile Prinţului Harry” despre motivele ce l-au determinat pe el şi pe soţia sa să părăsească Familia Regală, Click! vă prezintă în episodul de astăzi primele patru luni de „lapte şi miere”.  

Harry și Meghan s-au cunoscut  pe instagram, unde au vorbit prima  dată la 1 iulie 2016
Harry și Meghan s-au cunoscut pe instagram, unde au vorbit prima dată la 1 iulie 2016

S-a îndrăgostit de ea după ce a văzut-o într-o fotografie, pe instagram

Povesteşte că s-a îndrăgostit de actriţa Meghan Markle (41 de ani) după ce a zărit-o într-o fotografie publicată pe instagram de o prietenă comună, Violet. A fost dragoste la prima vedere şi a contat foarte mult aspectul fizic: „Nicicând nu mai văzusem pe cineva care să arate atât de bine”.

Prinţul Harry a întrebat-o pe Violet cine e acea femeie din fotografie şi aşa a aflat că e „actriţă; joacă într-un serial tv, «Costume»”. Şi aşa prietena comună le-a făcut legătura. El a aflat contul ei de instagram, Meghan l-a primit şi ea la rândul ei pe-al lui. Şi ea a făcut primul pas, scriindu-i un mesaj, după cum povesteşte el cu precizie, la 1 iulie 2016.

A întârziat foarte mult la  prima întâlnire

Harry povesteşte că îşi aminteşte exact cum a decurs prima întâlnire cu Meghan, la 3 iulie 2016, aşadar la doar două zile de la primul dialog dintre ei, pe Instagram. Era duminică şi s-au întâlnit în Londra, într-unul dintre cele mai îndrăgite baruri, „Soho House”, situat pe Dean Street la numărul 76.

El a ajuns la întâlnire condus de trei bodyguarzi şi a întârziat destul de mult, motiv pentru care credea că ea n-o să mai aştepte. Şi-a cerut scuze şi, povesteşte, „a spus că mă iartă”. Au discutat despre pasiunile comune, iar la despărţire nu s-au pupat, ci au împărtăşit „o scurtă îmbrăţişare de la revedere”, apoi ea a dispărut, deodată: „În comparaţie cu ea, Cenuşăreasa era regina despărţirilor lungi”.

Citește și - Cartea Prinţului Harry rupe lumea în două. Cum s-au certat Kate și Meghan, iar William și Harry s-au luat la bătaie

Primul sărut, o scenă erotică de câteva minute

Harry îşi aminteşte perfect cum era Meghan îmbrăcată şi la cea de-a doua întâlnire a lor, care a avut loc chiar a doua zi, tot la „Soho House”: „Îmbrăcată într-o rochiţă drăguţă de vară, fără mâneci, albastră cu dunguliţe albe. Strălucea toată”. El a venit cu un cadou, o cutie roz, cu brioşe cu cremă, în culorile steagului american: roşu, alb şi albastru, „în onoarea Zilei Independenţei”.

Au comandat ceva de băut şi ceva de mâncare, dar n-au apucat să guste din cele servite de chelneriţă, căci pofta de un sărut era mult mai mare. Iar scena acestui prim sărut a fost, de fapt, un lung şir de sărutări, care a durat minute bune, după cum descrie chiar prinţul: „eram adânciţi în mijlocul unui sărut. (...) Meghan, ţinându-mă de gulerul cămăşii, mă trăgea spre ea, să mă simtă aproape. (...) Hamburgerii au sosit şi au plecat înapoi neatinşi. Am avut un sentiment copleşitor...”. Prinţul mai povesteşte că, după ce şi-au dat seama că pasiunea care se născuse între ei este uriaşă, „ea şi-a lipit palma de obraz şi a spus: «Ce ne faceeem?»”, iar el a declarat, hotărât: „Trebuie să începem chestia asta la modul serios”. 

Barul-restaurant Soho House din Londra  este locul primelor întâlniri ale celor doi
Barul-restaurant Soho House din Londra este locul primelor întâlniri ale celor doi

Au descoperit dragostea la a patra întâlnire 

O întâmplare neplăcută, dar haioasă în acelaşi timp, când ea a început să vomite din cauza unei toxiinfecţii alimentare, la a patra întâlnire, l-a făcut pe prinţul Harry să reflecteze serios, având în vedere sentimentele trăite în timp ce îi ţinea părul şi ea se elibera: „Să avem grijă unul de celălalt! Asta e ideea. Asta e dragostea, m-am gândit, deşi am reuşit să nu rostesc cuvintele”.

După trei luni i-a cunoscut prietenii, apoi familia

La doar trei luni de la primele întâlniri cu Meghan, prinţul a decis să o prezinte întâi prietenilor săi, apoi Familiei sale Regale. Încă totul era perfect, pentru că, spune el, „Tuturor (cu referire la prietenii săi cei mai apropiaţi, n.r.) le-a plăcut, au adorat-o. Prinzând curaj, am simţit că venise momentul ca ea să-mi cunoască familia. A fost de acord”.

Primul membru al Familiei Regale căruia plănuise să i-o prezinte, la Royal Lodge, pe iubita sa a fost Fergie, pe numele real Sarah Margaret Ferguson (63 de ani), Ducesă de York, fosta soţie a Prinţului Andrew, Duce de York, fratele cel mic al Regelui Charles al III-lea. Dar, surpriză, în locul întâlnirii îşi anunţase prezenţa, pe nepusă masă, şi bunica. 

Şi-au dat seama că au nevoie de un plan serios, pentru ca relaţia lor să reziste 

Încă de la primele întâlniri, cei doi au început să aibă discuţii foarte serioase în ceea ce privea viitorul relaţiei lor. „Am căzut de acord că, dacă vrem la modul serios să ne dăm o şansă reală, atunci avem nevoie de un plan serios”, a spus Harry.

Şi aşa au făcut. Deşi ea locuia, la acea vreme, în Canada, iar el avea programul controlat de Casa Regală, au găsit mereu soluţii de a se întâlni, în mare parte datorită efortului depus de ea la începutul relaţiei, căci acceptase să facă naveta între ţara sa de reşedinţă sau locurile unde se afla pentru filmări şi Londra, unde era el.

Relaţia, aflată de lume după o petrecere de Halloween, cu tema «Apocalipsa»

La sfârşitul lui octombrie 2016, Harry a vizitat-o pe Meghan în Toronto: „Ardea de nerăbdare să-mi arate viaţa ei. (...) Iar eu abia aşteptam să văd totul, să aflu absolut fiecare amănunt despre ea”. Atunci au trăit ultimele zile în ceea ce prinţul numeşte „balonul protector” al intimităţii.

Pentru a-l păstra cât mai mult, umblau pe stradă deghizaţi. Apoi, de Halloween (sărbătoare celebrată la 31 octombrie), au acceptat să participe la o petrecere gen bal mascat, cu tematica „Apocalipsa”.

Şi, într-un fel, a venit o apocalipsă: a doua zi presa a aflat despre relaţia lor şi ce a urmat, spune Harry, a fost „o minciună sfruntată şi fără limite”. Se referă la felul în care Meghan a început să fie tratată în titlurile de presă care au urmat, din cauza provenienţei sale (oraşul Compton, unul dintre cel mai rău famate din California, „teritoriu stăpânit de bandele de interlopi”) şi a faptului că mama ei este de culoare. Presa, spune Harry, începuse să sugereze că „Meg va afecta... genetic... familia regală”. 

Regina Elisabeta a II-a a îndrăgit-o pe loc

Meghan și Regina, dar și cu alte ocazii cele două  par să se fi înțeles de de minune
Meghan și Regina, dar și cu alte ocazii cele două par să se fi înțeles de de minune

Atunci când a aflat că avea să o întâlnească deja pe Regina Elisabeta a II-a, Meghan, potrivit relatării lui Harry, ar fi exclamat: „Tare! Mă dau în vânt după bunici”. Pentru că această întânire nu fusese programată din timp, Meghan a primit pe repede-înainte lecţii despre cum trebuie să faci reverenţă în faţa reginei şi cum o saluţi.

Fergie i-a arătat actriţei cum se face o reverenţă, ea a imitat-o perfect, apoi a aflat: „Când o întâlneşti prima dată pe regină spui Majestatea Voastră. După aceea spui doar Ma’am. (...) Indiferent ce faci, să nu cumva să vărbeşti peste ea. Spre bucuria lui Harry, reverenţa făcută de iubita sa în faţa reginei şi toată întâlnirea care a durat doar 20 de minute au decurs perfect.

„Regina Elisabeta a II-a stătea în picioare, în mijlocul încăperii. S-a întors pe jumătate. Meg s-a dus drept spre ea şi a făcut o reverenţă adâncă, impecabilă. «Majestatea voastră! O mare plăcere să vă cunosc!». (...) Bunica era îmbrăcată pentru biserică: o rochie viu colorată şi o pălărie asortată. Extravagantă. (...) Vedeam bine că Meg regreta alegerea făcută: blugi şi pulover negru. Şi eu îmi regretam pantalonii ponosiţi. Nu plănuisem nimic...”, povesteşte Harry.

Care adaugă puţin mai târziu: „A fost totul foarte plăcut. Ba chiar bunica a întrebat-o pe Meg ce părere are despre Donald Trump (era chiar înainte de alegerile din noiembrie 2016)...

Meg era de părere că politica e un joc fără câştigători, aşa că a schimbat subiectul, trecând la Canada. (...) Bunica a părut plăcut impresionată. (...) S-a uitat drept în ochii lui Meg, i-a făcut cu mâna şi i-a dăruit un zâmbet cald.

(...) Toţi îi făceau complimente lui Meg pentru reverenţă. Atât de bine! Atât de adâncă!”. Tot în urma acestei întâlniri, prinţul Harry mărturiseşte că a înţeles încă un lucru, pentru care a respectat-o apoi şi mai mult pe iubita sa.

La întâlnire asistase şi Prinţul Andrew, despre care Meg întrebase cine este. „Categoric: nu ne căutase pe Google”, s-a gândit Harry, uşurat, probabil, că nu este vânat pentru statut sau avere, ci iubit pentru cine este.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net