Vacanță regală! Cât cere prințul William ca să stai în casele lui

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Ți-ai dorit vreodată să petreci o vacanță regală? Ei bine, acum o poți face. Prințul William deține mai multe proprietăți pe care le-a închiriat. Prețul pe care îl cere nu este deloc mic!

Prințul William închiriază mai multe proprietăți (Foto: GettyImages)
Prințul William închiriază mai multe proprietăți (Foto: GettyImages)

Ducatul de Cornwall, condus de ducele de Cambridge, are un portofoliu imobiliar impresionant de case și cabane care pot fi închiriate ca locuințe de vacanță.

Nimic nu se compară cu o vacanță petrecută pe aceste insule frumoase, mai ales atunci când soarele bate în plin, iar natura este plină de viață.

În evidențele Ducatului de Cornwall se află o serie de case și cabane care pot fi închiriate, unele fiind potrivite doar pentru un cuplu, iar altele pentru petreceri de 18 persoane.

Iată ce proprietăți închiriează Prințul William

1. Barngate Farmhouse, Lostwithiel

Această căsuță cu un aspect încântător are vedere la Castelul Restormel, și este aproape de  orașul Lostwithiel, capitala antichităților din Cornwall.

„Barngate Farmhouse este o proprietate tradițională fermecătoare din Cornwall, care a fost renovată cu sensibilitate pentru a-și păstra caracterul tradițional, creând o bază elegantă și confortabilă pentru vacanța dumneavoastră", promite site-ul de imobiliare duchyofcornwallholidaycottages.co.uk.

Cei care doresc să petreacă șapte zile aici, sunt nevoiți să scoată din buzunar peste 2.000 de lire sterline.

2. Bowlan, St Tudy

Această vilă cu două etaje are vedere la o curte amenajată atractiv la Loskeyle Farm, lângă St Tudy.

Este o proprietate cu două dormitoare care este ideală proprietarii cu animale de companie, precum și o grădină împrejmuită în siguranță, cu mobilier de grădină de calitate și un grătar.

Există, de asemenea, o zonă de joacă pentru copii, o livadă și terenuri extinse de explorat.

Foto: Duchy of Cornwall
Foto: Duchy of Cornwall

3. Cardinan, Lostwithiel

Această reședință convertită și ea dintr-un hambar este amplasată într-o serie de foste clădiri ale unei ferme la Restormel Manor, lângă Lostwithiel.

La Cardinan, turiștii se pot bucura de o priveliște minunată la parcul din fața vechii case de țară.

„Cele trei dormitoare au toate vedere spre curtea interioară și conțin paturi confortabile cu lenjerie de pat din bumbac egiptean.

„Un dormitor dublu are un pat king size și o cameră de duș privată, în timp ce două camere includ paturi twin swize.", conform sursei citate mai sus. Aici, un sejur de șapte zile costă, în luna mai, 1.250 de lire sterline, iar în luna mai depășește 2.000 de lire sterline.

Foto: Duchy of Cornwall
Foto: Duchy of Cornwall

4.  Harris Cottage, Newquay

Această căsuță neobișnuită, fostă cabană a unui lucrător agricol, a fost restaurată cu grijă, folosindu-se materiale și tehnici tradiționale.

„Harris Cottage a fost renovată cu sensibilitate pentru a-și păstra caracterul tradițional, creând o bază confortabilă pentru vacanța dumneavoastră", se arată pe site-ul de imobiliare.

Doritorii care au animale de companie pot aduce cu ei maxim doi câini, la un cost de 35 de lire sterline pentru fiecare câine. Aici, un sejur de șapte zile ajunge la 2.415 lire sterline, în luna aprilie.

5. Diggery, Lostwithiel

Aceasta este o vilă care se află într-o serie de foste clădiri de fermă la istoricul Restormel Manor.

La primul etaj, se află un dormitor dublu cu pat king size și baie proprie, cu vedere la grădina din curte și la Castelul Restormel.

Un alt dormitor cu două paturi este situat la parter. Toate dormitoarele au paturi confortabile, cu lenjerie de pat din bumbac egiptean. Aici, un sejur costă în jur de 1.125 de lire sterline, în luna aprilie.

Foto: Duchy of Cornwall
Foto: Duchy of Cornwall

6. Dairy House, Lostwithiel

Această casă impunătoare cu trei dormitoare formează aripa de vest a Restormel Manor și se bucură de vederi frumoase asupra parcului și a râului Fowey.

„Plină de caracter, este una dintre favoritele oaspeților noștri care iubesc liniștea și confortul unei baze frumos renovate de unde să exploreze Cornwall", se arată pe site.

Dacă sunteți suficient de norocoși să vă cazați în această proprietate de dimensiuni considerabile, vă veți simți, fără îndoială, ca un membru al familiei regale pe durata șederii. Un sejur de o săptămână la Diary House costă peste 2.000 de lire sterline.

Foto: Duchy of Cornwall
Foto: Duchy of Cornwall

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net