Prințul Harry și Meghan Markle și-au botezat fetița, în secret! Când și unde a avut loc ceremonia de creștinare

Ultima actualizare:

Fericire mare în familia prințului Harry (38 de ani)! El și soția sa, Meghan Markle (41 de ani), au botezat-o pe fetița lor, Lilibet Diana (1 an), în urmă cu doar câteva zile. Au ținut secretă ceremonia de creștinare și și-au invitat doar prietenii apropiați la eveniment.

Harry și Meghan au împreună doi copii, pe Lilibet și pe Archie (Foto: Alexi Lubomirski/Arhiva)
Harry și Meghan au împreună doi copii, pe Lilibet și pe Archie (Foto: Alexi Lubomirski/Arhiva)

Câți invitați au participat la botezul lui Lilibet Diana

Fiica ducelui și ducesei de Sussex, prințesa Lilibet Diana, a fost botezată pe 3 martie, a declarat un purtător de cuvânt, miercuri (8 martie).

Pot confirma că prințesa Lilibet Diana a fost botezată vineri, 3 martie, de către arhiepiscopul Los Angelesului, reverendul John Taylor”, a transmis purtătorul de cuvânt al ducilor de Sussex, potrivit Sky News. Botezul a avut loc în privat, la casa ducilor de Sussex din Montecito, California.

O sursă apropiată de familie a declarat, pentru PEOPLE, că au fost între 20-30 de invitați la evenimentul de vineri, inclusiv mama lui Meghan, Doria Ragland și nașul lui Lilibet, Tyler Perry. După ceremonie, invitații au fost răsfățați cu mâncare și cu muzică, la petrecerea organizată de Harry și Meghan chiar la ei acasă.

Este prima dată când Lilibet este numită în mod public prințesă. Ea a primit acest titlu când bunicul ei, regele Charles al III-lea, a urcat pe tron. Titlurile regale ale lui Lilibet și ale fratelui său, Archie (3 ani), de prințesă și de prinț, vor fi folosite doar în cadre formale.

Atât Harry, cât și Meghan vor să-i lase să decidă singuri dacă doresc să continue să-și folosească titlurile regale sau să le abandoneze mai târziu.

Lilibet s-a născut pe 4 iunie 2021 (Foto: Misan Harriman/Arhiva personală)
Lilibet s-a născut pe 4 iunie 2021 (Foto: Misan Harriman/Arhiva personală)

Prima imagine cu Lilibet a fost publicată în decembrie 2021, în felicitarea de Crăciun a cuplului.

Imaginea, realizată de Alexi Lubomirski, îl înfățișa pe Harry îmbrățișându-l pe Archie, în timp ce Meghan o ținea pe Lilibet în brațe.

Anul acesta, 2021, a venit lume pe fiica noastră, Lilibet. Archie ne-a făcut „mamă” și „tată”, iar Lili ne-a făcut o familie”, au transmis ducii de Sussex, la acea vreme.

Lilibet și-a sărbătorit apoi prima aniversare la Frogmore Cottage, Windsor, în iunie 2022, proprietate pe care recent Regele Charles al III-lea a decis să le-o ia ducilor de Sussex. Conacul va ajunge, în schimb, la fratele lui Charles, prințul Andrew.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
ion iliescu 0 jpeg
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net