Regele Charles, decizie radicală! Îi lasă pe Meghan și pe Harry fără casa din Anglia

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Conflictul din interiorul Casei Regale a Marii Britanii este departe de a se sfârși. Regele Charles al III-lea a decis să-i lase pe Prințul Harry și pe Meghan Markle fără reședința lor regală, Frogmore Cottage. Conacul îi va reveni Prințului Andrew.

Regele Charles al III-lea îi pedepsește pe ducii de Sussex (Foto: Getty Images)
Regele Charles al III-lea îi pedepsește pe ducii de Sussex (Foto: Getty Images)

Meghan și Harry au primit ordin de evacuare

Palatul Buckingham le-a dat ducilor de Sussex un ordin de evacuare, la nici două luni după ce cartea lui Harry, „Spare” („Rezervă”) - în care a făcut o serie de afirmații senzaționale despre familia regală - a ajuns pe rafturile librăriilor din lumea întreagă, potrivit tabloidului britanic Daily Mail

Acum, Palatul Buckingham încearcă să îl mute în Frogmore Cottage pe Prințul Andrew. În prezent, ducele de York locuiește în Loja Regală. Prințul Andrew nu este mulțumit de această mișcare făcută de fratele său, Regele Charles al III-lea, care încearcă să îl îndepărteze tot mai mult de familia regală. Ducele de York este acuzat că a întreținut relații intime cu o minoră, acum mai bine de două decenii, și că era prieten apropiat cu pedofilul Jeffrey Epstein.

Evacuarea ducilor de Sussex vine odată cu pregătirile pentru încoronarea Regelui Charles, care are loc pe 6 mai, pe fondul speculațiilor că Prințul Harry ar putea să nu primească invitație la acest eveniment.

Acest lucru înseamnă cu siguranță sfârșitul perioadei lui Harry și Meghan în Marea Britanie. Andrew s-a opus ideii de a se muta în Frogmore Cottage, după ce i s-a făcut această ofertă săptămâna trecută. Dar Harry și Meghan sunt neputincioși și nu pot opri evacuarea.”, a declarat o sursă apropiată de Casa Regală a Marii Britanii, pentru The Sun.

Frogmore Cottage se află în Windsor, Anglia. Vila a fost dăruită lui Harry și soției sale de către regretata Regină Elisabeta a II-a, în 2018, drept cadou de nuntă. Frogmore Cottage rămăsese singura reședință din Marea Britanie a ducilor de Sussex.

Conacul este situat la doar o aruncătură de băț de Adelaide Cottage - reședința principală a Prințului William și a soției sale, Kate Middleton.

Vila, cu cinci dormitoare și grădini întinse, a trecut printr-o renovare de mai multe milioane de lire sterline în 2018-2019, înainte ca Harry și Meghan să se mute. Anterior au fost cinci proprietăți separate pentru personalul care lucra în Windsor Estate. Întreaga renovare a conacului a costat 2,4 milioane de lire sterline.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net