Regele Charles, avertizat de presupusul plan al lui Harry. Familia regală, din nou într-un scandal monstruos

Regele Charles i-a avertizat pe Harry și Meghan cu privire la planul de încoronare, spune un expert regal.

Patru mari probleme legate de ideea de a-l transporta pe Harry cu avionul pentru ceremonie, spune un comentator.

Planurile luate în considerare în prezent pentru a-i permite prințului Harry să participe la Încoronare sunt pline de probleme, a avertizat un comentator regal. Încoronarea regelui Carol al III-lea va avea loc la Westminster Abbey pe 6 mai 2023.

Pe lângă membrii familiei regale, printre cei prezenți se vor număra premierul, reprezentanți ai Camerelor Parlamentului, șefi de stat și alți membri ai familiei regale din întreaga lume. Dar, de luni de zile, prezența lui Harry și Meghan a fost un punct de atracție cheie în mass-media și în cercurile regale.

După cum a relatat Express, comentatoarea regală Daniela Elser îl avertizează pe Regele Charles că unul dintre planurile care se pare că se pun la cale în jurul prezenței Prințului Harry și a lui Meghan Markle la Încoronare este "plin de probleme". Așa-numitul plan "Harry în grabă" are patru probleme principale, spune Daniela.

Citește mai departe: Harry și Meghan, "snobiți" de prietenii de la Hollywood, deoarece "nu au fost invitați" la ziua de naștere a megastarului

'Harry în grabă' ar însemna ca cel de-al doilea fiu al regelui să fie dus și întors din Marea Britanie în 48 de ore doar pentru a participa la Încoronare. Potrivit acestui plan zvonit, Meghan ar rămâne acasă, în California, cu Archie Harrison, care împlinește patru ani în ziua Încoronării, și Lilibet Diana, în vârstă de un an.

Care sunt cele patru probleme ale planului "Harry în grabă"?

Daniela Elser crede că există patru probleme. Ea a scris despre acestea în ziarul NZ Herald:

Faptul că Harry ar fi acolo, dar nu și Meghan, nu ar face decât să adauge și mai mult combustibil pentru focul anti-Palat al ducesei, care deja răcnește, și se pare că ar da crezare plângerilor ei cu privire la o Casă Windsor rece și neprimitoare.

O excursie rapidă de această natură ar părea doar oarecum artificială și forțată, având în vedere că întreaga lume este dureros de bine informată cu privire la starea acră a relațiilor transatlantice.

Citește și - Primul sărut, o scenă erotică în barul Soho House. Prințul Harry, dezvăluiri „picante” despre prima întâlnire cu Meghan Markle

O călătorie scurtă de această natură ar însemna probabil că Harry nu ar avea timp să se întâlnească personal cu Prințul și Prințesa de Wales înainte de Încoronare pentru a încerca să dezghețe gheața dintre ei înainte de a apărea în fața camerei de filmat la Westminster Abbey.

În cele din urmă, există și faptul că vor avea loc evenimente oficiale și ieșiri regale mai ample în afara ceremoniei religioase, ceea ce ridică întrebarea ce rol ar putea juca [Harry], dacă va juca vreunul.

Între timp, The Mirror relatează că există cinci semnale că Prințul Harry va participa la Încoronare. Acesta spune că, deși nu au fost făcute anunțuri oficiale despre participarea lui Harry sau a lui Meghan, mai multe lucruri indică faptul că, cu siguranță, Harry va fi acolo.

În primul rând, Harry nu exclude acest lucru. Luna trecută, chiar înainte de lansarea cărții sale, Spare, a stat la un interviu televizat cu prezentatorul ITV News Tom Bradby.

În timpul discuției, Tom l-a întrebat dacă ar fi participat la această ocazie istorică dacă ar fi fost invitat - iar Harry a răspuns: "Sunt multe lucruri care se pot întâmpla de acum până atunci". În al doilea rând, s-a raportat că Charles i-a cerut Arhiepiscopului de Canterbury să ajute la medierea unui acord cu Harry privind participarea la Încoronare. Se crede că regele l-a abordat pe Justin Welby cu privire la un potențial acord care ar deschide calea pentru ca ducele și ducesa să participe.

În al treilea rând, s-a raportat că lui Harry i s-ar putea oferi un "loc de mare prestigiu" pentru ceremonie, precum și o asigurare că își poate păstra titlurile ca "stimulent" pentru a participa. În al patrulea rând, există o presupunere de lucru conform căreia cuplul va fi prezent.

O sursă a declarat pentru The Sun: "Cu siguranță vor fi invitați și lucrăm pe baza presupunerii că vor veni."

Regele Carol a avertizat

Regele Charles a fost avertizat că un plan de încoronare despre care se zvonește că ar fi supranumit "Harry în grabă" ar putea adăuga "și mai mult combustibil la focul anti-Palat al lui Meghan".

Planul speculat l-ar vedea pe Prințul Harry adus în Marea Britanie pentru 48 de ore pentru a asista la încoronarea Regelui Charles.

Cu toate acestea, Meghan Markle ar urma să rămână acasă pentru a sărbători cea de-a patra aniversare a lui Archie, relatează The Mail on Sunday.

Comentatoarea Daniela Elser a avertizat că acest potențial plan pentru încoronare este "plin de probleme".

Într-un articol de opinie pentru NZ Herald, ea a scris: „Faptul că Harry ar fi acolo, dar nu și Meghan, nu ar face decât să adauge și mai mult combustibil pentru focul anti-Palat al ducesei, care deja răcnește, și se pare că ar da crezare plângerilor ei cu privire la o Casă Windsor rece și neprimitoare”.

Kate crede că Meg trage sforile lui Harry

Prințesa Kate o învinovățește pe Meghan Markle pentru trădarea familiei sale de către prințul Harry, potrivit unei surse.

O persoană din interior a declarat pentru National Enquirer: "Kate nici măcar nu recunoaște această persoană care a devenit Harry.

"Și-a trădat propria familie și a încălcat confidențele prin faptul că a vorbit.

"Nu există nicio îndoială în mintea lui Kate că totul a fost orchestrat de Meghan, care l-a băgat de una singură pe Harry în această transă plină de ură și obsesie de sine și pare să se bucure de toată durerea și suferința pe care i le-a provocat.

"Nu se va mai face niciodată drăguță cu Meghan în persoană. Liniile de comunicare sunt acum complet terminate".

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net