Prințesa Kate radiază în timp ce își desfășoară îndatoririle regale și se joacă cu copiii, nepărând afectată de declarațiile explozive ale prințului Harry

Ultima actualizare:

Prințesa de Wales părea extrem de relaxată și zâmbitoare în timp ce vorbea cu copiii și personalul de la Foxcubs din Luton, Bedfordshire. Îmbrăcată într-o rochie roșie, prințesa de 41 de ani, s-a alăturat tinerilor cu vârste între doi și cinci ani pentru a le face măști colorate în forme de animale. De asemenea, a învățat să scrie caractere chinezești pentru a marca noul an.

Angajamentul face parte din munca ei continuă de a sublinia importanța copilăriei timpurii pentru rezultate pe tot parcursul vieții.

Prințul Harry a făcut mai multe acuzații grave la adresa lui Kate

Prințul Harry, în vârstă de 38 de ani, a făcut o serie de acuzații dure la adresa lui Kate, în cartea semnată de el și apărută la începutul acestei luni.

Clipul video cu Kate Middleton poate fi văzut AICI.

Într-un fragment șocant, el a învinuit-o pe ea și pe soțul său William pentru că l-au încurajat să poarte o uniformă nazistă la o petrecere. Cuplul ar fi râs copios când l-au văzut în ținuta ofensivă, la un eveniment ce a avut loc în 2005.

Citește și - Ținuta de 20 de milioane de euro a lui Kate Middleton. A purtat o bijuterie care i-a aparținut prințesei Diana

Harry o acuză pe Kate și pentru cearta legată de rochiile de domnișoară de onoare

Ducele de Sussex a revăzut și infama dispută de dinainte de nuntă dintre Meghan și Kate, care este menționată de 104 ori în carte.

Harry insistă că, cumnata lui a fost responsabilă și pentru cearta legată de rochiile domnișoarei de onoare, care ar fi făcut-o pe soția sa să plângă cu lacrimi de crocodil.

Și a scris și despre cum a scos prințesa o pereche de tanga în timpul discursului său la nunta ei cu Wills.

Harry - care a susținut că nu este cel mai de încredere om al fratelui său mai mare - a spus că un american i-a scris despre dorința de a face ceva special pentru Catherine și că a primit un val de încurajări din partea oaspeților.

Modalitățile prin care Foxcubs îi sprijină pe micuți

Foxcubs, evaluat „excepțional” de către Ofsted, este condus de Early Years Alliance, care oferă 70 de locuri pentru familiile locale eligibile pentru îngrijirea copiilor și educația timpurie gratuită.

Cu accent pe învățarea prin joacă, centrul încurajează părinții să se implice în viața creșei.

Kensington Royal a postat pe Twitter în urma turneului: „Învățare prin joc la Foxcubs Nursery.

„Setările remarcabile la începutul anului joacă un rol enorm în modelarea pozitivă a dezvoltării unui copil.

„Colaborarea dintre personal și părinți este doar una dintre modalitățile prin care copiii de aici sunt sprijiniți în primii cinci ani”.

În “Spare”, prințul Harry vorbește  despre consumul de droguri și despre cum și-a pierdut virginitatea

Încă dinainte de a fi lansată, cartea autobiografică a Prințului Harry, ”Spare”, a incitat doar prin extrasele care conțin dezvăluiri scandaloase și nemaifăcute până acum din viața fiului Regelui Charles al III-lea. Printre cele mai îndrăznețe confesiuni ale Prințului în ”Spare” se numără cea legată de consumul de droguri, despre felul în care și-a pierdut virginitatea sau despre relația sa tensionată cu fratele său, Prințul William, și cu tatăl său, Regele Charles al III-lea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net