Prințesa Kate și Regina Letizia s-au întrecut în ținute! Iată care a costat mai mult

Amândouă sunt frumoase și regale, la propriu! De-a lungul anilor, Kate Middleton (40 de ani) și Regina Letizia a Spaniei (50 de ani) au devenit un etalon de stil pentru femeile din toată lumea.

Kate Middleton și Regina Letizia au uimit joi, la evenimente diferite (Foto: Profimedia)
Kate Middleton și Regina Letizia au uimit joi, la evenimente diferite (Foto: Profimedia)

Citește și: Dieta care o menține tânără și slabă la 50 de ani pe Regina Letizia. Ce alimente nu lipsesc niciodată

Kate Middleton a ales o haină Alexander McQueen de 6.000 de dolari

Kate a venit la Piers Park din Boston, alături de soțul ei, prințul William (40 de ani), pentru a discuta despre schimbările climatice, joi după-amiază. Prințesa de Wales a înfruntat frigul din SUA cu o haină maro de la Alexander McQueen, în valoare de 6.000 de dolari, pe care a combinat-o cu o eșarfă și mănuși de culoare similară.

Pe dedesubt, ea a îmbrăcat o helancă Gabriela Hearst portocalie, de 790 de dolari și o fustă asortată de 1.590 de dolari. În total, ținuta sa a costat 8.380 de dolari.

Vezi și: Ce schimbată era Kate Middleton în tinerețe! „Nimeni nu vorbea cu ea sau nu se apropia de ea”

Ducesa și-a ținut părul pe jumătate prins și a accesorizat ținuta cu o pereche de cercei din aur, de la Daniella Draper. ​Prinţul William şi soţia sa se află în prezent într-un turneu oficial în Statele Unite, fiind prima lor vizita în opt ani. Evenimentul vine la trei luni de la moartea Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. 

Turneul ducilor de Cambridge a început pe 1 decembrie și durează trei zile, axându-se pe orașul Boston. Vineri seară, ei vor participa la cea de-a doua ediţie a premiului „Earthshot”, creat chiar de Prinţul William în 2020. Acesta sprijină soluţii inovatoare pentru egenerarea planetei.

Este, de asemenea, prima călătorie în străinătate a prinţului William de când a devenit moştenitor al Coroanei, după ce tatăl său, Regele Charles al II-lea, a urcat pe tron, la moartea reginei Elisabeta a II-a, pe 8 septembrie.

Iată și: Cum este de fapt Kate Middleton în spatele ușilor închise de la palat? Nimeni nu ar fi bănuit!

Regina Letizia a optat pentru o rochie Zara de 190 de dolari

Tot joi, regina Letizia a Spaniei (50 de ani) a uimit într-o rochie Zara portocalie, de doar 190 de dolari, la gala Medaliilor de Aur pentru meritul în Arte Plastice, din Tenerife. Ea a mai purtat și o pereche de pantofi cu toc negri, din piele de căprioară, o geantă de aceeași culoare și cercei cu diamante.

Regina Letizia a optat pentru un fard de pleoape neutru și un ruj natural, în timp ce ea și soțul ei, regele Felipe al VI-lea (54 de ani) s-au alăturat ministrului Culturii și Sportului, Miquel Iceta, pe scenă, pentru decernarea premiilor. Regina Letizia și Regele Felipe au fost întâmpinați de mulțimile extaziate, la locul de desfășurare a galei din Tenerife.

Te-ar putea interesa și: Regina Letizia, o altă apariție impresionantă. S-a întâmplat la comemorarea a 50 de ani de la moartea lui Pablo Picasso

Medalia de aur pentru meritul în artele plastice este acordată de către ministerul spaniol al Culturii persoanelor sau organizațiilor care excelează în lucrări artistice și culturale. Se acordă și celor care oferă servicii valoroase în promovarea artei și culturii, împreună cu conservarea patrimoniului artistic. Pentru evenimentul anual de joi, familia regală a fost alături de Ángel Víctor Torres, președintele Insulelor Canare.

Iată și: N-are fițe! Regina Letizia, îmbrăcată într-o pereche de pantaloni de 46 de lei, în vacanță

Compozitorul spaniol Juan Muñoz s-a numărat printre câștigătorii premiilor pentru Arte Frumoase. Dar aceasta nu este prima ceremonie de premiere la care au participat săptămâna aceasta. Miercuri, Felipe și Letizia au venit la cea de-a 39-a ediție anuală a Premiilor pentru Jurnalism Francisco Cerecedo, la Madrid.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net