Dieta care o menține tânără și slabă la 50 de ani pe Regina Letizia. Ce alimente nu lipsesc niciodată

Ultima actualizare:

Click! îți spune care este dieta care o menține superbă pe Regina Letizia a Spaniei. Deși a împlinit 50 de ani la jumătatea lunii septembrie, soția regelui Felipe al VI-lea se păstrează tânără și slabă, iar fanii ei sunt uimiți la fiecare apariție. Oare a descoperit secretul tinereții Regina Letizia? Hai să aflăm!

Dieta care o menține pe Regina Letizia a Spaniei
Dieta care o menține pe Regina Letizia a Spaniei

Se pare că Regina Letizia este adepta unui plan alimentar foarte popular printre celebrități. Este vorba de dieta Perricone, care a fost creată de doctorul Nicholas Perricone.

Acest regim ține 28 de zile și „îmbunătăţeşte starea de sănătate prin reducerea inflamaţiilor din organism”, potrivit publicației Healthline, transmite Okmagazine.

Dieta ajută la prevenirea semnelor îmbătrânirii, iar cei care urmează regimul nu văd o schimbare doar în greutate, ci și în aspectul pielii.

Pe ce se concentrează dieta care o menține frumoasă pe Regina Letizia

Dieta Reginei Letizia a Spaniei presupune alimente bogate în nutrienți și adaugă proteine la fiecare masă și gustare a zilei. Doctorul Nicholas Perricone recomandă ca unele alimente,  precum peștele, ouăle, iaurtul natural și legumele, să fie consumate în fiecare zi.

Felurile de mâncare propuse de dieta Perricone sunt întotdeauna simple, hrănitoare și mai presus de toate sănătoase.

Un mic dejun tipic pentru Regina Letizia ar putea fi un smoothie proaspăt, urmat de o omletă cu albuș de ou și somon afumat.

Ce mănâncă la prânz Letizia a Spaniei

Un prânz tipic pentru soția regelui Felipe al VI-lea ar putea consta în pește alb la grătar pe un pat de verdeață, cu ulei de măsline și suc proaspăt de lămâie.

Regina Letizia face evident și multe sacrificii pentru a arăta atât de frumos la 50 de ani. Regimul Perricone interzice total zaharurile rafinate, grăsimile saturate, pâinea, pastele, carnea de vită și brânzeturile pline de calorii.

Totodată, cei care urmează dieta folosită și de Regina Letizia sunt încurajați să bea până la 3 litri de apă pe zi. În plus, ceaiul verde este recomandat datorită proprietăților sale antioxidante, iar alcoolul este descurajat total, conform sursei citate.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
horoscop jpeg
6 jpg
femeie trista jpg
image png
fata blonda zodii horoscop shutterstock 109970870 jpg
inselat jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net