Regina Letizia, răvășitor de elegantă în rochia ei preferată! Este a treia oară când o poartă

Ultima actualizare:

Regina Letizia a Spaniei a fost o prezență de-a dreptul superbă la un eveniment organizat de Colegiul Medicilor, în Madrid. Detaliul impresionant este că Altețea Sa Regală a mai purtat această de ținută  de câteva ori, inclusiv în 2019. 

Regina în vârstă de 49 de ani a participat la un eveniment caritabil unde a purtat rochia ei preferată, creată de designerul Maje. Letizia a Spaniei a emanat eleganță și rafinament într-o piesă vestimentară vaporoasă, de culoare verde smarald, cu flori și croită pe un design clasic, ce-i punea în valoare silueta diafană.

Maiestatea Sa a optat pentru un machiaj minimalist care-i accentua trăsăturile naturale și o pereche de cercei. Ținuta a fost asortată cu pantofi cu toc de culoarea bej nud. 

Sigur ți-ar plăcea șiRegina Letizia, fabuloasă într-o rochie albă! Oricine și-o poate permite

 Letizia a Spaniei a demonstrat, în cadrul evenimentului, că, deși se află în fruntea monarhiei spaniole, nu ezită să poarte aceeași ținută de mai multe ori, gest interpretat și ca o formă de modestie din partea Maiestății Sale, având în vedere că era vorba de un eveniment caritabil.

Letizia a îmbrăcat pentru prima dată rochia făcută de creatorul de modă francez Maje, în 2019, când a vizitat Școala Internațională de Muzică, în orașul ei de baștină, Oviedo, notează Daily Mail. 

A doua oară când regina a ales această rochie verde pentru o ocazie specială se afla la brațului soțului ei, în 2020, în cadrul unei întruniri cu agenți sociali.

Interesant de citit și: Regina Letizia, pe scenă cu «sora geamănă»! Cum a ajuns o femeie din public să poarte aceeași rochie

Socrul Reginei Letizia, acuzat de evaziune fiscală și trimis în exil

Regina Letizia și soțul său, regele Felipe, s-au străduit să reabiliteze imaginea familiei regale după scandalul în care a fost implicat tatăl regelui, Juan Carlos, în vârstă de 84 de ani. 

Juan Carlos a condus Spania din 1975 până în 2014. În 2020 a fost acuzat de evaziune fiscală și obligat să plece în exil. Din acel moment, Felipe s-a distanțat de tatăl său pentru a proteja monarhia. 

Regina Letizia își folosește statutul pentru a ajuta cauza sociale, care implică în special drepturile copiilor, cultura și educația. Maiestatea Sa are origini modeste, este nepoata unui taximetrist și fiica jurnalistului Jesús José Ortiz Álvarez, iar mama sa, Paloma Rocasolano Rodríguez, era asistentă medicală. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net