Regina Letizia, pe scenă cu «sora geamănă»! Cum a ajuns o femeie din public să poarte aceeași rochie

Ultima actualizare:

Deși de cele mai multe ori e văzută drept un simbol al eleganței, fiind de la sine înțeles că cele mai probabil are în spate o întreagă echipă regală care îi stă la dispoziție atunci când vine vorba de domeniul fashion-ului, chiar și Regina Letizia mai bifează câte un fiasco vestimentar!

Letizia a Spaniei a purtat exact aceeași rochie ca cea a unei femei din public Foto: Arhivă
Letizia a Spaniei a purtat exact aceeași rochie ca cea a unei femei din public Foto: Arhivă

Regina Letizia a Spaniei a avut de curând o apariție intens comentată, în cadrul unui eveniment, organizat în orașul Merida, unde a fost invitată pentru a înmâna mai multe premii. 

Regina Letizia a purtat aceeași ținută ca cea a femeii pe care a premiat-o

Regina Letizia, în vârstă de 49 de ani, a acordat diplome unor persoane din cadrul Consiliului Regal al Dizabilității, iar la un moment dat a avut parte de o surpriză, atunci când pe scenă a urcat o femeie îmbrăcată identic!

Deși dispune de multe posibilități, Regina Letizia este cunoscută pentru alegerile sale vestimentare simple și accesibile, astfel că pentru evenimentul menționat anterior a ales să poarte o rochie semnată de brand-ul spaniol Mango.

Având în vedere popularitatea acestui label, dar și prețurile sale pentru orice buzunar, coincidența a făcut ca în cadrul ceremoniei de decernare a premiilor, Regina să nu fie singura care purta această ținută. Desigur, nu e o greșeală capitală, ci ține doar de neluarea în calcul a neprevăzutului.

Citește și: Regina Letizia, lecție de eleganță și stil, la o gală organizată de familia regală!

Inmaculada Vivas Teson, profesoară de drept și una dintre persoanele premiate de Letizia, a optat pentru aceeași rochie, care face parte din colecția Mango pentru acest sezon și are prețul de 269,99 lei.

Și, dacă pentru unele doamne și domnișoare pasionate de modă acesta ar fi un real coșmar, Regina Letizia a tratat subiectul cu amuzament, râzând pe marginea coincidenței și îmbrățișându-și „sora geamană”, căci cele două exact așa arătau.

Iar dacă unii critici de modă ar cataloga întâmplarea drept un fiasco vestimentar, admiratorii Reginei Letizia nu au putut să nu observe totuși cât de bine a arătat aceasta în rochia cu pricina. Letizia a asortat ținuta în alb și negru cu o curea lată în talie, neagră, și o pereche de pantofi stiletto în aceeași nuanță. Pe partea de accesorizare, Regina Letizia a purtat o pereche de cercei în formă de stea.

Letizia „recilează” și ținutele soacrei sale, Regina Sofia

Nu este prima dată când Letizia poartă piese ale unor branduri accesibile, aceasta optând în special pentru mărcile spaniole, precum Zara sau Mango. De asemenea, Regina Letizia obișnuiește să „recicleze” și ținutele soacrei sale, Regina Sofia, în semn de omagiu.

Amintim că la începutul acestui an, Letizia și-a făcut apariția în cadrul unui eveniment într-o rochie Valentino, pe care Sofia a purtat-o în anul 1977, pentru o vizită oficială la Roma.

Citește și: Regina Letizia, superbă pe insula Ibiza, într-o rochie semnată de un designer local

Letizia Ortiz Rocasolano este soția Regelui Felipe al VI-lea al Spaniei, cei doi având o relație încă din 2002. Partenerii s-au căsătorit în anul 2004, la Catedrala Santa María la Real de la Almudena din Madrid și au împreună două fiice: Prințesa Leonor, în vârstă de 16 ani, și Prințesa Sofia, în vârstă de 15 ani. Înainte să devină Regină a Spaniei, Letizia era prezentatoare de știri.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
cladiri  jpg
limitator viteza jpg
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net