Regina Letizia a Spaniei a strălucit la Săptămâna Modei de la Madrid! Ținuta albă purtată de Suverană

Regina Letizia a Spaniei și-a obișuit deja admiratorii cu ținute impecabile, la ieșirile sale oficiale. Letizia a strălucit la cea mai nouă apariție, iar cei prezenți și-ai dorit neapărat să se fotografieze alături de monarh.

Regina Letizia a Spaniei a strălucit la Săptămâna Modei de la Madrid Foto: Getty
Regina Letizia a Spaniei a strălucit la Săptămâna Modei de la Madrid Foto: Getty

Regina Letizia a Spaniei, soția Regelui Felipe al VI-lea, a participat recent la un eveniment mult așteptat de către iubitorii de modă, neputând să se prezinte decât într-o manieră impecabilă. Monarhul a participat la Săptămâna Modei de la Madrid, la cea de-a 75-a ediţie a show-ului de modă.

Regina Letizia a Spaniei a strălucit la un eveniment destinat modei

Deși Spania a renunțat încă din data de 10 februarie la restricțiile pandemice care prevedeau obligativitatea măștii de protecție, Regina Spaniei este în continuare precaută și poartă masca atât în interior, cât și în exterior. Decizia sa a ridicat suspiciuni, astfel, având în vedere că Letizia nu o dă jos nici la evenimentele importante, făcânu-i pe oameni să se întrebe dacă nu cumva a intervenit cu mici „ajustări” în zona feței.

Cu toate acestea, chiar dacă nu își lasă la vedere chipul, Regina Letizia, în vârstă de 49 de ani, compensează pe partea ținutelor. La cel mai recent eveniment la care a participat, Letizia a strălucit într-o rochie albă, la care a accesorizat pantofi şi poşetă de culoare maro.

Regina Letizia s-a pozat cu admiratorii săi

Suverana Spaniei pare că nu renunță mai niciodată la tocuri, acestea punându-i cel mai bine în evidență silueta. Prezentă în cadrul Săptămânii Modei, mai mulți participanți ai evenimentului au dorit neapărat să se fotografieze alături de Regina Letizia, iar aceasta le-a făcut pe plac. Letizia a fost surprinsă de fotografii show-ului în timp ce se poza cu admiratorii săi, notează OK Magazine.

Ediția cu numărul 75 a Săptămânii Modei de la Madrid s-a desfășurat între 9 și 13 martie. Săptămâna modei Mercedes-Benz de la Madrid este considerată a fi printre cele mai importante evenimente de fashion din Spania. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

FotoJet jpg
8 boca arsenie  jpeg
ramona si cazacu jpeg
FotoJet (3) jpg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
beneficiile colagenului pentru piele jpg
buta jpg
cluj ubb admitere. foto arhiva ubb
1669494557875057 1XMKigNP jpg
image
image
image
image
8 boca arsenie  jpeg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
FotoJet (3) jpg
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg