Regina Letizia a Spaniei a strălucit la Săptămâna Modei de la Madrid! Ținuta albă purtată de Suverană

Regina Letizia a Spaniei și-a obișuit deja admiratorii cu ținute impecabile, la ieșirile sale oficiale. Letizia a strălucit la cea mai nouă apariție, iar cei prezenți și-ai dorit neapărat să se fotografieze alături de monarh.

Regina Letizia a Spaniei a strălucit la Săptămâna Modei de la Madrid Foto: Getty
Regina Letizia a Spaniei a strălucit la Săptămâna Modei de la Madrid Foto: Getty

Regina Letizia a Spaniei, soția Regelui Felipe al VI-lea, a participat recent la un eveniment mult așteptat de către iubitorii de modă, neputând să se prezinte decât într-o manieră impecabilă. Monarhul a participat la Săptămâna Modei de la Madrid, la cea de-a 75-a ediţie a show-ului de modă.

Regina Letizia a Spaniei a strălucit la un eveniment destinat modei

Deși Spania a renunțat încă din data de 10 februarie la restricțiile pandemice care prevedeau obligativitatea măștii de protecție, Regina Spaniei este în continuare precaută și poartă masca atât în interior, cât și în exterior. Decizia sa a ridicat suspiciuni, astfel, având în vedere că Letizia nu o dă jos nici la evenimentele importante, făcânu-i pe oameni să se întrebe dacă nu cumva a intervenit cu mici „ajustări” în zona feței.

Cu toate acestea, chiar dacă nu își lasă la vedere chipul, Regina Letizia, în vârstă de 49 de ani, compensează pe partea ținutelor. La cel mai recent eveniment la care a participat, Letizia a strălucit într-o rochie albă, la care a accesorizat pantofi şi poşetă de culoare maro.

Regina Letizia s-a pozat cu admiratorii săi

Suverana Spaniei pare că nu renunță mai niciodată la tocuri, acestea punându-i cel mai bine în evidență silueta. Prezentă în cadrul Săptămânii Modei, mai mulți participanți ai evenimentului au dorit neapărat să se fotografieze alături de Regina Letizia, iar aceasta le-a făcut pe plac. Letizia a fost surprinsă de fotografii show-ului în timp ce se poza cu admiratorii săi, notează OK Magazine.

Ediția cu numărul 75 a Săptămânii Modei de la Madrid s-a desfășurat între 9 și 13 martie. Săptămâna modei Mercedes-Benz de la Madrid este considerată a fi printre cele mai importante evenimente de fashion din Spania. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
image
actualitate.net
image
actualitate.net