Regina Letizia, superbă pe insula Ibiza, într-o rochie semnată de un designer local

Ultima actualizare:

    Regina Letizia și regele Felipe au vizitat insula Ibizafoto: Profimedia
Regina Letizia și regele Felipe au vizitat insula Ibizafoto: Profimedia

Pandemia de coronavirus a lovit în plin turismul spaniol. Locuri altădată înțesate de turiștii sunt acum pustii, iar localnicii așteaptă vremuri mai bune. Regina Letizia și regele Felipe au vizitat, luni, insula Ibiza, în trecut epicentrul distracției estivale, preferata turiștilor britanici.

Letizia și Felipe sunt oficial în vacanță. Ca de obicei, familia regală a Spaniei s-a mutat la palatul Marivent din Mallorca, însă anul acesta, în mod excepțional, Letizia și Felipe au tras o fugă și pe insula vecină din arhipelagul Baleare, Ibiza.

Altădată plină de zgomot și culoare, vara aceasta Ibiza și-a închis majoritatea restaurantelor și cluburilor, în absența turiștilor. Un motiv serios pentru ca familia regală să-și arate susținerea pentru localnici.

Regele și charismatica lui soție au fost întâmpinați de oficialitățile locale, care le-au făcut un traseu complex, incluzând majoritatea atracțiilor turistice de pe insulă – necropola Puig des Molins, din perioada punică, înscrisă în patrimoniul UNESCO, și muzeul de arheologie, orașul Sant Antoni de Portmany, de pe coasta de vest, unde a avut loc o întâlnire cu cei mai iscusiți bucătari din ghilda pescarilor.

Citește și:

Regina Letizia, în sandale de 100 € la o ședință foto. Cum s-au îmbrăcat fiicele ei

Letizia a făcut furori într-o creație Charo Ruiz

Sub soarele arzător din Ibiza, Letizia a purtat o rochie albă și espadrile cu platformă. Rochia lungă, cu decolteu adânc, în V, mărginit de volane ample, și broderie spartă în zona taliei și la poale, este o creație a designerului Charo Ruiz, originar din Ibiza.

Citește și:

Spania reintroduce carantina și impune restricții severe! Ce regiune este vizată

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net