Regina Letizia, ╚Ťinut─â curajoas─â la 49 de ani. A ap─ârut ├«n pantaloni mula╚Ťi, din piele

20 ianuarie 2022

Regina Letizia a Spaniei (49 de ani) reprezint─â de mult─â vreme un etalon al elegan╚Ťei printre capetele ├«ncoronate ale lumii. ├Änalt─â, supl─â, so╚Ťia regelui Felipe ador─â ╚Ťinutele care-i pun ├«n valoare silueta.

image

Cine spune c─â pantalonii din piele nu fac cas─â bun─â cu familiile regale? Regina Letizia a Spaniei a demonstrat, din nou, c─â o pereche de pantaloni mula╚Ťi, din piele, pot fi parte integrant─â dintr-o ╚Ťinut─â rafinat─â.

Letizia a participat, miercuri, la lansarea T├órgului Interna╚Ťional de Turism din Madrid, ├«mpreun─â cu so╚Ťul ei, regele Felipe al VI-lea. Regina a atras privirile tuturor cu o ╚Ťinut─â alb-negru.

Letizia a reciclat o pereche de pantaloni negri din piele, de la Uterq├╝e, pe care i-a purtat ╚Öi cu alte ocazii, de data aceasta ├«n combina╚Ťie cu un pulover alb, cu gulerul rulat, un pardesiu ├«n carouri cu nasturi p├ón─â sus ╚Öi pantofi stiletto negri.

Nici pardesiul nu este la prima purtare. Regina a mai ├«mbr─âcat acest pardesiu ├«n carouri alb-negru, de la brandul spaniol Mirto, ├«n prim─âvara anului trecut, pentru prima reuniune a Fund├ęuRAE, o funda╚Ťie a c─ârei pre╚Öedint─â de onoare este.

stanga
dreapta
regina letizia pantaloni jpg
regina letizia pantaloni pile jpg
GettyImages 1365593944 jpg

Regina Letizia și regele Felipe au două fiice

Letizia Ortiz Rocasolano, o fostă jurnalistă provenind din clasa de mijloc, este considerată acum una dintre cele mai elegante capete încoronate din monarhiile europene. Soţia Regelui Felipe al VI-lea al Spaniei a devenit regina Spaniei în 2014, când Felipe a urcat pe tron, în urma abdicării tatălui său, regele Juan Carlos.

Regina Letizia ┼či regele Felipe al VI-lea (50 de ani) au ├«mpreun─â dou─â fete, prin┼úesele Leonor, de 16 ani, ┼či Sofia de 14 ani. Fiica cea mare a Letiziei este prin┼úes─â de Asturia de la v├órsta de 8 ani. Ea a fost decorat─â ├«n februarie 2018 cu ordinul Toison d'Or de tat─âl ei ┼či de bunicul ei, Juan Carlos I, care a fost rege al Spaniei din 1975 p├ón─â ├«n 2014, la Palatul Regal. ├Än prezen┼úa mamei ┼či a bunicii, reginele Letizia ┼či Sofia, Leonor de Borb├│n y Ortiz a primit distinc┼úia suprem─â. ÔÇťToate ac┼úiunile tale vor trebui s─â se ghideze dup─â cel mai mare sim┼ú al demnit─â┼úii ┼či exemplarit─â┼úii, onestit─â┼úii ┼či integrit─â┼úii, sim┼úul de renun┼úare ┼či sacrificiu ┼či devotamentul f─âr─â rezerv─â pentru ┼úara ┼či poporul t─âuÔÇŁ, a spus atunci tat─âl ei, regele Felipe. 

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! ┼či pe Google News!  

1 johnny depp amber heard jpg jpeg
survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
ispita bianca pop beata crita sparg restaurantul 463978 webp
Sorin Oprescu a fost s─âltat de masca╚Ťi din casa lui, ├«n septembrie 2015, dup─â ce tocmai primise mit─â 25 000 de euro jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
oameni cu masti de protectie pe strada
FotoJet (2) jpg
FotoJet (1) jpg
evoli boala tigari electronice jpeg
Sorin Oprescu a fost s─âltat de masca╚Ťi din casa lui, ├«n septembrie 2015, dup─â ce tocmai primise mit─â 25 000 de euro jpeg
ion tiriac jpg