Regina Letizia, ținută curajoasă la 49 de ani. A apărut în pantaloni mulați, din piele

Ultima actualizare:

Regina Letizia a Spaniei (49 de ani) reprezintă de multă vreme un etalon al eleganței printre capetele încoronate ale lumii. Înaltă, suplă, soția regelui Felipe adoră ținutele care-i pun în valoare silueta.

image

Cine spune că pantalonii din piele nu fac casă bună cu familiile regale? Regina Letizia a Spaniei a demonstrat, din nou, că o pereche de pantaloni mulați, din piele, pot fi parte integrantă dintr-o ținută rafinată.

Letizia a participat, miercuri, la lansarea Târgului Internațional de Turism din Madrid, împreună cu soțul ei, regele Felipe al VI-lea. Regina a atras privirile tuturor cu o ținută alb-negru.

Letizia a reciclat o pereche de pantaloni negri din piele, de la Uterqüe, pe care i-a purtat și cu alte ocazii, de data aceasta în combinație cu un pulover alb, cu gulerul rulat, un pardesiu în carouri cu nasturi până sus și pantofi stiletto negri.

Nici pardesiul nu este la prima purtare. Regina a mai îmbrăcat acest pardesiu în carouri alb-negru, de la brandul spaniol Mirto, în primăvara anului trecut, pentru prima reuniune a FundéuRAE, o fundație a cărei președintă de onoare este.

Regina Letizia și regele Felipe au două fiice

Letizia Ortiz Rocasolano, o fostă jurnalistă provenind din clasa de mijloc, este considerată acum una dintre cele mai elegante capete încoronate din monarhiile europene. Soţia Regelui Felipe al VI-lea al Spaniei a devenit regina Spaniei în 2014, când Felipe a urcat pe tron, în urma abdicării tatălui său, regele Juan Carlos.

Regina Letizia şi regele Felipe al VI-lea (50 de ani) au împreună două fete, prinţesele Leonor, de 16 ani, şi Sofia de 14 ani. Fiica cea mare a Letiziei este prinţesă de Asturia de la vârsta de 8 ani. Ea a fost decorată în februarie 2018 cu ordinul Toison d'Or de tatăl ei şi de bunicul ei, Juan Carlos I, care a fost rege al Spaniei din 1975 până în 2014, la Palatul Regal. În prezenţa mamei şi a bunicii, reginele Letizia şi Sofia, Leonor de Borbón y Ortiz a primit distincţia supremă. “Toate acţiunile tale vor trebui să se ghideze după cel mai mare simţ al demnităţii şi exemplarităţii, onestităţii şi integrităţii, simţul de renunţare şi sacrificiu şi devotamentul fără rezervă pentru ţara şi poporul tău”, a spus atunci tatăl ei, regele Felipe. 

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net