Cu ea și-a pierdut virginitatea Prințul Harry! Sasha Walpole: „Sunt aici pentru a îmi spune povestea”

A ținut secrete detaliile despre povestea ei cu Prințul Harry timp de aproape 22 de ani. Dar de când prințul a scris despre „femeia mai în vârstă” cu care și-a pierdut virginitatea în cartea sa „Spare” (Rezerva), Sasha Walpole (40 de ani), mama a doi copii, vrea să facă lumină și oferă dezvăluiri incitante despre aventura lor din iulie 2001: „Sunt aici pentru a îmi spune povestea”. 

Sasha Walpol este femeia care i-a luat virginitatea Prințului Harry (foto: Captură video)
Sasha Walpol este femeia care i-a luat virginitatea Prințului Harry (foto: Captură video)

Citește și: Primul sărut, o scenă erotică în barul Soho House. Prințul Harry, dezvăluiri „picante” despre prima întâlnire cu Meghan Markle 

Cartea Prințul Harry i-a afectat viața

Cartea autobiografică lansată de curând de Prințul Harry (38 de ani), fiul cel mic al Regelui Charles al III-lea, i-a afectat serios viața anonimei Sasha Walpole (40 de ani), pe măsură ce oamenii au început să bârfească și să glumească pe seama ei.

Femeia, care acum lucrează ca șofer de excavator și este mamă a doi copii, apare în carte ca fiind „femeia mai în vârstă” care a făcut sex cu tânărul prinț pe un câmp din spatele unui pub. Ea credea că celebra partidăd e amor fusese dată uitării de toată lumea și viața ei mergea liniștită înainte. Dar iată că nu pentru mult timp!

Am fost șocată și simt că mi-a adus asta la ușă. Nu înțeleg de ce a intrat în astfel de detalii. Ar fi putut spune că și-a pierdut virginitatea și atât. Dar el a descris cum s-a întâmplat - într-un câmp din spatele unui pub. E în regulă dacă nu ești cealaltă persoană implicată. Dar dacă ești eu, atunci te simți brusc ca și cum lumea ta devine un pic mai mică. El a făcut asta pentru că probabil a crezut că voi lăsa capul jos și nu voi spune nimic”, a declarat Sasha într-un interviu pentru tabloidul britanic TheSun.

Vezi și: Cele mai dragi amintiri ale Prințului Harry! Momentele pe care nu le va uita niciodată: „Mă gâdila uşor pe faţă până adormeam” 

Vorbind despre detaliile episodului „fierbinte”, femeia a mărturit că s-a întâmplat în spatele parcării istoricului pub Vine Tree din Norton, în iulie 2001, după o petrecere organizată pentru ziua ei de naștere - împlinea 19 ani, iar prințul avea atunci 16 ani.

Pubul Vine Tree din Norton
Pubul Vine Tree din Norton

Sexul a durat doar cinci minute

Ne-am furișat, pentru că Harry nu a vrut ca echipa sa de securitate să-l vadă fumând. Eram destul de beți în acel moment, după zece shot-uri de tequila. I-am dat o țigară lui Harry. Am aprins-o pe a mea și apoi pe a lui. Am terminat țigările și atunci s-a întâmplat. A început să mă sărute. Nu au fost nici discuții, nici cuvinte. Am fost plecați din pub 15 minute, iar sexul a durat aproximativ cinci minute”, a povestit Sasha.

Sasha (în spate) și Prințul Harry în tinerețe (foto: GettyImages)
Sasha (în spate) și Prințul Harry în tinerețe (foto: GettyImages)

Iată și: Prințul Harry, dezvăluiri uluitoare! Cum l-a umilit regele Charles, atunci când i-a spus că el și Meghan se mută împreună 

Ea recunoaște că nu a fost nimic premeditat, nu știa că era virgin, dar totul a fost spontan, sălbatic și incitant – și asta pentru că nu ar fi trebuit să se întâmple. După distracția lor, nu s-au mai văzut și nu au mai avut ocazia să vorbească.

Acum însă, ea este nemulțumită de gestul făcut de Ducele de Sussex: „Nimeni nu m-a avertizat că acea poveste va fi inclusă în carte, Harry sau editorii lui ar fi putut să mă găsească și să-mi spună. Vreau o viață liniștită, nu caut celebritate”, a încheiat femeia. Sasha a fost de acord să vorbească după ce a fost șocată de dezvăluirile făcute de Harry în „Spare”. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net