Ce i-a cerut prințul Harry reginei Elisabeta, înainte de nunta cu Meghan Markle. Prințul William a tunat și a fulgerat!

#Casa Regală a Marii Britanii

Cartea prințului Harry, „Rezervă”, a devenit un adevărat fenomen mondial. Oamenii curioși să-i afle povestea de viață, dar și detaliile de culise din interiorul Casei Regale a Marii Britanii au epuizat rapid stocurile de pe rafturile librăriilor. În cartea sa, Harry a vorbit despre cerința pe care a avut-o față de regina Elisabeta, înainte de nunta cu Meghan Markle. 

Înainte de nunta cu Meghan Markle, Harry a mers în fața bunicii sale, regina Elisabeta, pentru a-i cere o favoare. 

Acesta a întrebat-o dacă-și poate păstra barba, având în vedere faptul că avea să se căsătorească în haine militare, iar barba este complet interzisă. Din fericire pentru Harry, regina a acceptat favoarea lui și i-a îngăduit să nu se bărbierească, totul spre uimirea fratelui său, prințul William, care i-a reproșat lui Harry că „a strâns cureaua” în jurul reginei și că a forțat-o pe aceasta să-i accepte cerința. 

Prințul William nu a fost deloc încântat de faptul că Harry va participa la propria lui nuntă cu barbă, ci nu bărbierit, așa cum prevedea legea, mai ales că purta uniformă militară în ziua nunții. În cartea lui, „Spare-Rezervă”, prințul Harry a vorbit despre momentul în care a mers în fața reginei cu o asemenea cerință, dar și despre reacțiile deplasate pe care le-a avut fratele său, mai apoi, prințul William. 

Citește și - De ce fugeau femeile de prințul Harry. Nimeni în afară de Meghan Markle nu a acceptat situația lui

Fragment din cartea „Rezervă” a prințului Harry

„După tot stresul legat de cererea permisiunii pentru a mă căsători cu Meg, am crezut că nu voi mai avea niciodată curajul să o rog și altceva pe bunica. Și totuși, îndrăzneam să-i mai adresez o rugăminte: Bunico, te rog, pot să-mi păstrez barba la nuntă?

Nici asta nu era o cerere ușoară. Unii considerau barba o încălcare a protocolului și a normelor străvechi, mai ales că mă căsătoream în ținută militară. În Armata Britanică, barba este interzisă. 

Dar eu nu mai eram în armată și doream să mă agăț de ceva care devenise pentru mine o eficientă metodă de control al anxietății.

Lipsit de logică, dar adevărat. Îmi lăsasem barbă în timpul voiajului meu la Polul Nord și o păstrasem și după întoarcere, ceea ce m-a ajutat, pe lângă terapie, meditație și alte câteva lucruri, să-mi țin în frâu anxietățile. De asemenea, viitoarea mea soție nu mă văzuse niciodată bărbierit. Îi plăcea barba mea, îi plăcea să mă tragă de ea, ca să-mi dea un sărut. Nu voiam ca la altar să vadă un străin. 

I-am explicat bunicii toate astea, iar ea a înțeles. În plus, chiar și soțului ei îi plăcea să se afișeze câteodată nebărbierit. 

- Da, poți să-ți păstrezi barba, mi-a spus ea. 

După care, când i-am vorbit fratelui meu despre decizia luată, s-a...zburlit!

- Așa ceva nu se face! a sărit el. Astea sunt regulile militare.

Când l-am informat că opinia lui chiar nu conta, din moment ce bunica deja îmi dăduse undă verde, s-a învinețit la față. A ridicat vocea:

- Te-ai dus la ea să-i ceri asta?

- Da.

- Și ce-a zis bunica?

- A zis să păstrez barba. 

- Ai pus-o într-o poziție delicată, Harold. Ți-a spus da pentru că n-a avut încotro. 

- N-a avut încotro? Dar ea e regina! Dacă nu vrea ca eu să port barbă, cred că poate să-mi spună deschis”, a spus prințul Harry, în cartea „Spare-Rezervă”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net