Cum arată casa pierdută de Harry şi Meghan. Ascunde adevărate comori, iar renovarea a costat 3 milioane de euro

Ultima actualizare:

În noul episod din războiul Familiei Regale Britanice, regele Charles și-a scos armele și a decis să le retragă prințului Harry și soției sale Meghan dreptul de a locui în frumoasa proprietate Frogmore Cottage. Reședința le-a fost dăruită celor doi de către regretata regină în 2018. Acum, însă, va primi un nou propritar la decizia regelui. Haideți să aruncăm o privire în interiorul locuinței unde a locuit îndrăgitul cuplu.

Frogmore Cottage profimedia 0718112344 jpg

Frogmore Cottage a fost casa mai multor membri diferiți ai familiei regale în ultimii ani, de la Meghan Markle și Prințul Harry la Prințesa Eugenie și soțul ei, Jack Brooksbank. Acum proprietatea este pe cale să primească un nou proprietar în urma demersurilor inițiate de rege. În urma unei renovări recente de 2,4 milioane de lire sterline, reședința se află în stare perfectă pentru a fi luată în primire de către prințul Andrew, iar interiorul este superb!

Prințul Harry și Meghan locuiesc în California din 2020, iar de atunci Frogmore Cottage a rămas goală în cea mai mare parte a timpului. Ulterior cuplul a decis să închireze casa dăruită de regină la nunta lor, însă acum va deveni proprietatea prințului Andrew după ce regele Charles a decis să îi "evacueze".

Făcând parte din Crown Estate, proprietatea a fost întreținută anterior cu ajutorul fondurilor contribuabililor, în ciuda faptului că nu era deschisă publicului.

În 2019, 2,4 milioane de lire sterline au fost cheltuite pentru renovarea reședinței, care se găsește în Home Park, Windsor, deși această sumă a fost rambursată de Meghan și Prințul Harry atunci când s-au mutat în SUA.

În urma renovărilor, cuplul și-a pus propria amprentă modernă pe locuința britanică prin excelență.

În imaginile publicate de Meghan și Harry în documentarul lor de pe Netflix, telespectatorii au avut parte de o privire rară în interiorul proprietății clasate în clasa a II-a, care are cinci dormitoare.

Cum arată Frogmore Cottage

În timp ce fundația interiorului casei din 1801 a rămas încă în picioare, designerul de interior Benji Lewis a subliniat că a fost renovată cu grijă cu un finisaj în stil industrial. Designerul a remarcat, de asemenea, că această locuință britanică nici nu se compară cu actuala lor vilă din Santa Barbara.

Deși este mult mai mică decât casa lor de 14 milioane de dolari din SUA, proprietatea dispune de tot ceea ce ar fi avut nevoie cuplul în timp ce locuia acolo.

De la o zonă practică de birou în bucătărie la cantități generoase de spațiu pe tejghea și o bară de agățat utilă, casa confortabilă pare atât de bine pusă la punct, cât și practică. 

În 2019 Meghan ar fi apelat la ajutorul lui Vicky Charles, designerul de top al cluburilor Soho House, pentru a o ajuta la decorarea reședinței.

În timp ce bucătăria este mai modernă și în stil industrial față de restul locuinței, există o temă clară în toată casa. De asemenea, bucătăria dispune de un blat mare pe insulă cu mult spațiu în jurul său.

Parchetul din lemn deschis din bucătărie și tonurile neutre luminoase din salon reproduc interioarele curate, de inspirație scandinavă, pe care Kate, Prințesa de Wales le-a ales și pentru Anmer Hall.

Mobilierul alb și crem poate fi admirat în lounge-ul cu pereți vopsiți în nuanțe neutre.

Elementele tradiționale din întreaga casă mențin atmosfera regală, inclusiv un covor antic în salon și opere de artă mari puse pe pereți.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Epava Titanicului (© NOAA / Institute for Exploration / University of Rhode Island / Wikimedia Commons)
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net