Regele Charles strânge cureaua! Îl dă afară din casă pe fratele său, Prințul Andrew, și nu îi mai dă niciun ban

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Tensiuni în interiorul familiei regale britanice! Prințul Andrew (63 de ani) va fi forțat să iasă din Loja Regală, de către Regele Charles al III-lea (74 de ani), în câteva luni. El vrea să reducă grantul anual de 249.000 de lire sterline al Ducelui, lăsându-l în imposibilitatea de a-și mai permite costurile pentru casa lui din Widsor. Vila în care locuiește în prezent Prințul Andrew are o valoare de 30 de milioane de dolari.

Regele Charles nu mai vrea să îl susțină financiar pe fratele său, prințul Andrew
Regele Charles nu mai vrea să îl susțină financiar pe fratele său, prințul Andrew

Prințul Andrew și fosta lui soție, evacuați din casă

 „Prințul Andrew simte că fratele său dorește să-l evacueze cât mai repede”, a declarat o sursă regală, potrivit tabloidului The Sun. Ducele de York a fost avertizat că banii pentru întreținerea casei sale din Loja Regală ar putea fi tăiați. Dar Prințul a fost șocat să afle în această lună că grantul său anual va fi redus începând cu aprilie. El le-a spus prietenilor că nu va putea plăti pentru întreținerea proprietății și se așteaptă să fie „evacuat”din conacul cu 30 de camere din Windsor, până în septembrie.

El este unul dintre membrii familiei regale ale căror costuri vor fi reduse, acum că Regele Charles este responsabil de „portofelul regal”, după moartea Reginei Elisabeta a II-a. Prințul Andrew locuiește împreună cu fosta sa soție Sarah, ducesa de York.

Andrew și Sarah sunt supărați că au primit un preaviz atât de scurt. Regina a murit cu doar câteva luni în urmă și deja sunt schimbări radicale”, a mai spus sursa regală.

Charles vrea o monarhie slăbită și a ordonat o revizuire majoră a modului în care sunt cheltuiți banii, spunând membrilor regali care nu lucrează în mod activ că ar trebui să se aștepte să-și strângă cureaua. E de înțeles că Andrew nu va mai primi bani, având în vedere că el este implicat de câțiva ani într-un scandal sexual. El a fost acuzat de abuz sexual și de  conexiuni cu pedofilul Jeffrey Epstein.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net