Care va fi soarta câinilor corgi ai Reginei Elisabeta a II-a? Iată cine va avea grijă ei

Ultima actualizare:

Regina Elisabeta a II-a a murit la venerabila vârstă de 96 de ani, lăsând în urmă câinii din rasa corgii, pe care i-a adorat toată viața. Se pare că patrupezii vor rămâne în grija fiului ei, Prințul Andrew, și a fostei soții a acestuia, Sarah Ferguson, ducesă de York. 

index (1) webp

O sursă a declarat pentru CNN că Sarah Ferguson, actuală ducesă de York, avea o conexiunea specială cu Regina Elisabeta datorită faptului că amândurora le plăcea să iasă la plimbare cu câinii și să călărească. 

Chiar și după divorțul de Prințul Andrew, Sarah și Maiestatea Sa au rămas prietene, ducesa  plimbând câteodată câinii reginei pe domeniul de la Windsor, a mai adăugat sursa.

Regina, care a murit joi la vârsta de 96 de ani, a avut patru câini, dintre care doi, pe nume Muick și Sandy, sunt din rasa Pembroke Welsh Corgis.

Hai să vezi și: Moment istoric între regina Elisabeta, Obama și prințul Harry. Cu ce echipă de fotbal ținea suveranul Marii Britanii

De asemenea, a mai lăsat în urmă un „dorgi” mai în vârstă, de rasă mixtă, numit Candy și un cocker spaniel pe nume Lissy. Nu este clar cine va avea grijă de Candy și Lissy.

Regina a fost adesea creditată pentru crearea unei noi rase de patrupezi, numite dorgi, ce a rezultat în momentul în care corgi-ul ei s-a împerecheat cu un teckel, deținut de sora ei, Prințesa Margareta.

Nu rata nici: Reacția lui Ilie Năstase după moartea Reginei Elisabeta a II-a: „Nu pot descrie în cuvinte”

Pasiunea Reginei pentru câinii din rasa corgis datează din copilărie, când s-a atașat foarte mult de câinele tatălui ei, regele George al VI-lea, Dookie. În 1944, la vârsta de 18 ani, Prințesa Elisabeta a primit un cățeluș din rasa Pembroke Welsh Corgi, pe nume Susan, pe care l-a luat cu ea în luna de miere, după nunta cu Prințul Philip. 

Citește mai mult pe Adevarul.ro

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net