Moment istoric între regina Elisabeta, Obama și prințul Harry. Cu ce echipă de fotbal ținea suveranul Marii Britanii

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Click! îți spune cu ce echipă de fotbal ținea regina Elisabeta. Totodată, reamintim un moment istoric (și comic) petrecut între monarh, prințul Harry, Barack și Michelle Obama.

Moment istoric între regina Elisabeta, Obama și prințul Harry
Moment istoric între regina Elisabeta, Obama și prințul Harry

Vezi și: Ce avere avea regina Elisabeta a Marii Britanii! Suma impresionantă pe care o moștenește Charles

Fotbalul a fost inventat în Anglia, așă ca Regina Elisabeta, dar și alții membri ai familiei regale nu aveau cum să nu țină cu o echipă din Premier League. 

S-a speculat foarte mult cu privire la echipa favorită a monarhului. Până la urmă, majestatea sa a fost dată în vileag în 2018.

Vezi și: O dragoste de-o viață! Prințul Philip a renunțat la tot pentru a-i fi alături reginei Elisabeta a II-a

Cu ce echipă de fotbal ținea Regina Elisabeta a II-a

În urmă cu 4 ani, Jeremy Corbyn, liderul Partidului Laburist, a dezvăluit că regina Elisabeta ține cu același club de fotbal ca și el. Cum acesta e mare fan al lui Arsenal, se pare că și mama regelui Charles al III-lea ține cu clubul din nordul capitalei Regatului.

Și dacă tot l-am menționat pe moștenitorul tronului, trebuie spus că acesta s-a declarat fan al lui Burnley. De altfel, Charles a și făcut o perioada muncă de caritate în regiunea unde este situat acest club. 

Că semn de recunoșțînță pentru susținerea sa, noul rege al Marii Britanii a primit din partea formației un abonament VIP în 2012. Din păcate pentru Charles, clubul din ținutul Lancashire a retrogradat în eșalonul secund la finalul stagiunii precedente.

Citește și: Cine moștenește tronul Marii Britanii după moartea reginei Elisabeta a II-a 

Cu cine ține Prințul Harry? Iată o întrebare care i-a măcinat mulți ani pe cetățenii din Anglia. Deși nu a recunoscut niciodată oficial că ar fi suporterul „tunarilor”, Harry a fost surprins afirmând că cei mai mulți membri ai familiei regale sunt fani ai lui Arsenal,  conform sport.ro.

Totuși, nu trebuie uitat că fotbalul nu e prima dragoste pentru Harry, acesta fiind mult mai pasionat rugby.

Moment istoric între regina Elisabeta, Obama și prințul Harry 

În 2016 s-a petrecut un moment antologic în care a fost implicată și regina Elisabeta. Atunci a avut loc un fel de „provocare" pe reţele de socializare între familia Obama şi casa regală din Marea Britanie.

Într-un clip care a stârnit multă apreciere, prinţul Harry îi arată reginei Elizabeth a II-a participanţi de la Invictus Games, un eveniment internaţional la care membri răniţi sau bolnavi ai forţelor armate şi veterani se întrec în diverse sporturi. La un moment dat, primeşte un mesaj de la Prima Doamnă a Americii. Momentul este unul inedit și comic.

Anterior acestui clip, fostul preşedinte al SUA, Barack Obama, şi soția sa, Michelle Obama, postaseră o înregistrare video pe o reţea de socializare în care-l provocau pe prinţul Harry să ia parte la Invictus Games, ediția din 2016. Membrul case regale din Marea Britanie a dus imediat întăriri, iar momentul a fost unul savuros.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net