Prințul Harry, „singur” la încoronarea Regelui Charles! Motivul pentru care Meghan Markle va lipsi

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Deși Ducii de Sussex au fost invitați împreună la încoronarea Regelui Charles al III-lea (74 de ani), ce va avea loc pe data de 6 mai, se pare că doar Prințul Harry (38 de ani) va fi prezent. Potrivit fostului majordom al regretatei prințese Diana, Paul Burrell (64 de ani), Meghan Markle (41 de ani) nu va fi „suficient de curajoasă sau de puternică” pentru a participa și a se întâlni cu membrii familiei regale.

Meghan nu este „suficient de curajoasă” pentru a se întâlni cu familia regală (foto: GettyImages)
Meghan nu este „suficient de curajoasă” pentru a se întâlni cu familia regală (foto: GettyImages)

„O să fie incredibil de inconfortabil pentru ei”

Paul Burrell, care a lucrat pentru prințesa Diana timp de peste 10 ani până la moartea ei subită în 1997, a declarat că Prințul Harry va participa la încoronarea tatălui său „singur”, deoarece soția sa, Meghan Markle, nu va fi „suficient de curajoasă sau de puternică” pentru a fi prezentă la ceremonie.

„O să fie incredibil de inconfortabil pentru ei dacă decid să participe, în special pentru Meghan. Sunt pregătiți să înfrunte «muzica»? Eu nu cred că Meghan este suficient de curajoasă sau de puternică pentru a fi acolo, ar trebui să se uite în ochii unei familii pe care «a împins-o sub autobuz». Dar, cred că Harry ar putea veni singur și probabil i-a spus că nu va putea fi alături de el dacă va participa”, a declarat Paul, potrivit New York Post.

Paul Burrell a lucrat pentru prințesa Diana timp de peste 10 ani (foto: GettyImages)
Paul Burrell a lucrat pentru prințesa Diana timp de peste 10 ani (foto: GettyImages)

Decizia le aparține

Chiar dacă nu se știe ce decizie vor lua Ducele și Ducesa de Sussex, care au primit recent invitațiile lor la ceremonia din mai prin e-mail, fostul majordom a mai spus că „mingea se află în terenul lui Harry și al soției sale Meghan”, adăugând în același timp că va fi dificil pentru prinț să o vadă pe Regina Consoartă Camilla „unde ar fi putut fi mama sa”.

Și nu este greu de crezut asta, deoarece, chiar și în memoriile sale „Spare” („Rezervă” n.r), Prințul Harry a făcut câteva comentarii despre familia sa. Într-un interviu, el a descris-o pe Regina Consoartă Camilla ca fiind o „ticăloasă” și a treia persoană din căsnicia părinților săi, Regele Charles al III-lea și regretara prințesă Diana.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

image
image
image
image
image
image
prognoza meteo  webp
index webp
locuri de munca acasa jpg
Bebeluș foto pixabay
Impozit - calcule - facturi - FOTO Shutterstock
padure stejar china