Regele Charles, decizie finală în privința lui Harry și Meghan. „Pot confirma că Ducele a primit recent prin e-mail...”

Ultima actualizare:

Meghan Markle și Prințul Harry au primit invitația la încoronarea Regelui Charles al III-lea, dar încă nu este clar dacă vor merge în Marea Britanie pentru ceremonia din 6 mai, potrivit publicației People.

Regele Charles, decizie finală în privința lui Harry și Meghan
Regele Charles, decizie finală în privința lui Harry și Meghan

Un purtător de cuvânt al ducelui și ducesei de Sussex a declarat pentru Sunday Times, în acest weekend: „Pot confirma că Ducele a primit recent corespondența prin e-mail de la biroul Majestății Sale cu privire la încoronare. O decizie imediată cu privire la participarea Ducelui și a Ducesei nu va fi dezvăluită de noi în acest moment".

Luna trecută, o sursă apropiată de Prințul Harry, 38 de ani, și Meghan, 41 de ani, a declarat pentru PEOPLE că o invitație la evenimentul istoric nu a fusese încă trimisă. Cu toate acestea, o persoană de la palat a precizat ducii de Sussex vor fi invitați la încoronarea tatălui său.

Relațiile dintre soții Sussex, care s-au mutat în statul natal al lui Meghan, California, în 2020, și familia regală au rămas tensionate în urma publicării memoriilor prințului Harry în ianuarie.

Într-un interviu acordat lui Tom Bradby de la ITV în legătură cu cartea, Harry a spus despre încoronare: „Sunt multe lucruri care se pot întâmpla de acum până atunci. Dar, știți, ușa este întotdeauna deschisă. Mingea este în terenul lor. Sunt multe de discutat și chiar sper că sunt dispuși să se așeze la masă și să vorbească despre asta".

Meghan și Harry au fost chemați la Încoronarea Regelui Charels

Regele Charles, în vârstă de 74 de ani, se spune că ar fi nerăbdător ca situația să se „calmeze" la timp pentru încoronarea sa.

O sursă apropiată de casa regală a declarat pentru PEOPLE: "Este o ocazie atât de importantă pentru Charles, iar el ar vrea ca fiul său să fie prezent la încoronare pentru a fi martor. El ar vrea ca Harry să se întoarcă în familie. Dacă nu rezolvă problema, aceasta va fi întotdeauna o parte a domniei regelui și a modului în care și-a lăsat familia dezbinată. A avut o reputație de părinte distant și ar fi groaznic pentru el ca acest lucru să continue."

Vestea că Meghan și Harry au primit o invitație la încoronare vine la doar câteva zile după ce un purtător de cuvânt al Fundației Archewell a cuplului a confirmat pentru aceeași sursă citată că li s-a cerut să părăsească locuința lor din Marea Britanie.

Istoricul regal Robert Lacey a precizat că, în ciuda tensiunilor, familia a mai reușit să se unească și înainte.

Au existat unele dezacorduri foarte grave între ei", a declarat recent Lacey pentru PEOPLE. „Dar Jubileul de Platină și funeraliile reginei și ale prințului Philip au demonstrat că pot lăsa deoparte dușmănia personală de dragul unei cauze mai mari. Și despre asta va fi vorba la încoronare", a adăugat aceasta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
image
actualitate.net
image
actualitate.net