Vor merge Ducele și Ducesa de Sussex la încoronare? Meghan Markle se simte „exclusă”!

#Casa Regală a Marii Britanii

Întrebarea care se află pa buzele tuturor în aceste zile este: vor merge Ducele și Ducesa de Sussex la încoronare?  Ei bine, potrivit mai multor surse, se pare că nu. De asemenea, apropiați ai cuplului din America susțin că Meghan Markle (41 de ani) se simte „exclusă” din planurile de încoronare.

Meghan Markle se simte „exclusă” din planurile de încoronare (foto: Profimedia)
Meghan Markle se simte „exclusă” din planurile de încoronare (foto: Profimedia)

Expertul regal Richard Fitzwilliams a declarat că publicarea memoriilor lui Harry, „Rezervă”, a dus la o scădere”a popularității Casei Regale, care se teme să nu aibă parte de ceva revolte cu ocazia încoronării Regelui Charles al III-lea (74 de ani). Temerile legate de securitate ar putea determina excluderea de la ceremonii a Ducelui și Ducesei de Sussex.

Este o decizie „complicată”

Însă, Prințul Harry ar vrea să fie alături de tatăl său în „cea mai importantă zi” și speră să-și salveze relația tensionată cu Familia Regală, au declarat surse apropiate Ducelui pentru tabloidul britanic The Daily Telegraph. Cei „din interior” susțin că este o decizie „complicată”, deoarece cuplul poate fi acuzat că a „jignit” Familia Regală prin faptul că nu a participat, dar riscă, de asemenea, „să fie huiduit sau etichetat ca ipocrit” în cazul că și-ar face apariția. cum o dai nu-i bine!

De asemenea, prietenii cuplului susțin că aceștia nu vor lua o decizie cu privire la participarea la încoronare până când o invitație oficială nu va ajunge la casa lor din California. Ei vor decide apoi dacă vor merge împreună la evenimentul istoric sau dacă Harry va participa fără Meghan. De asemenea, este posibil ca nici unul să nu accepte invitația.

Dacă fie Harry, fie Meghan, vizitează Marea Britanie pentru ceremonie, se înțelege că vizita lor ar fi „scurtă”.

„Ei nu au nici o înțelegere. Vor lua o decizi atunci când va fi cazul”, a declarat un prieten apropiat cuplului.

În război cu echipa de producție a serialului „South Park”

Între timp, se pare că Meghan nu este prea mulțumită nici de modul în care a fost portretizată în episodul de săptămâna trecută al serialului de comedie pentru adulți „South Park”. Deși Ducele și Ducesa de Sussex nu au fost numiți direct în episod, acesta a prezentat personaje descrise ca regalitate canadiană și supranumite „Prințul și soția sa”, ceea ce a parodiat în mod clar cuplul. În parodie, tânărul cuplu regal cerșește intimitate, atrăgând în același timp atenția asupra lor într-un mod fals.

Se pare că acest episod a stârnit furia cuplului regal, iar surse apropiate spun că Ducii de Sussex şi-au contactat echipa de avocaţi şi caută să dea în judecată echipa de producție a serialului.

„Echipa lor juridică se va uita la episodul respectiv pentru a vedea ce este în neregulă și ce ar putea degenera în ceva mai sinistru. Decât să dea în judecată și să iște un nou scandal, poate are fi mai bine să râdă, să se bucure de moment și să arate lumii că primesc gluma”, a declarat comentatorul regal Neil Sean.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net