Meghan Markle, dată în judecată de sora vitregă! Îi cere Ducesei de Sussex daune uriașe

Lucrurile nu par roz pentru Meghan Markle (41 de ani). Propria ei soră vitregă, Samantha Markle (58 de ani), o dat-o în judecată pentru „defăimare și informații false” în urma celebrului interviu acordat de către ea și Prințul Harry (38 de ani) prezentatoarei Oprah Winfrey, în 2021.

Maghean Markle dată în judecată de sora vitregă (foto: GettyImages)
Maghean Markle dată în judecată de sora vitregă (foto: GettyImages)

 Citește și: Meghan Markle, scandal cu sora Samantha: „Să îi fie rușine” 

La vremea respectivă cuplul a ales să vorbească deschis

Familia lui Meghan Markle îi face probleme Prințului Harry. Ducesa de Sussex este extrem de apropiată de mama sa, dar nu și de sora sa vitregă, Samantha Markle. Aceasta a dat-o în judecată pe Meghan pentru „defăimare și informații false vătămătoare” după celebrul interviu acordat în 2021 de cuplu prezentatoarei de televiziune Oprah Winfrey.

La vremea respectivă cuplul a ales să vorbească deschis, în fața întregii lumi despre familiile lor, viaţa la curtea regală şi despre sănătatea mintală.

Samantha, sora lui Meghan Markle susține, într-o plângere depusă în instanţă în martie 2022, că Meghan a făcut „declaraţii care pot fi demonstrate că erau false şi cu rea intenţie”. În acel document, Samantha afirmă că în interviu, sora ei vitregă „a răspândit informaţii false şi minciuni cu rea intenţie” şi a supus-o la „umilinţe, ruşine şi ură la nivel mondial”. De asemenea, este de părere că Ducesa s-a folosit de „puternicele resurse ale operaţiunii de PR a familiei regale” pentru a răspândi „minciuni la scară mondială” despre ea şi despre tatăl lor, Thomas Markle, în fața unei audiențe de „aproximativ 50 de milioane de oameni din 17 țări”, potrivit tabloidului britanic TheSun.

Iată și: Meghan Markle, dată în judecată de sora vitregă. «Vinde povești false tabloidelor» 

Cere daune de 75.000 $

Samantha, care suferă de scleroză multiplă și folosește un scaun cu rotile, cere daune de 75.000 de dolari și un proces cu jurați. De asemenea, echipa ei de avocați a cerut ”câteva sau toate imaginile", comunicări scrise și jurnale telefonice pe care Meghan le deține documentând relația lor. Printre cererile lor, văzute de Newsweek, se numără: „Orice documente care se referă în orice fel la acuzațiile de intimidare și / sau rapoartele făcute împotriva ta”.

Samantha vrea toate comunicările scrise dintre Ducesa de Sussex și PR-ul palatului despre ea, inclusiv cu fostul secretar de comunicare al Palatului Kensington, Jason Knauf. Knauf a acuzat-o pe Meghan că a agresat doi agenți de plăți din palat în octombrie 2018 și, de asemenea, a transmis o serie de mesaje private ale ducesei Curții de Apel din Marea Britanie în 2021.

Acțiunea deschisă în instanță de Ducesa de Sussex pentru a opri depozițiile în acest proces civil a fost respinsă, marţi, de o judecătoare din Florida, Charlene Edwards Honeywell – care a considerat că juraţilor din proces le revine sarcina de a decide dacă cele două surori vitrege au avut sau nu o relaţie apropiată. Depoziţia este o declaraţie formală de prezentare a dovezilor în Statele Unite, care trebuie făcută de un martor sau de o parte implicată în proces în faţa unui tribunal.

Vezi și: Încă o lovitură pentru ducesă! Fratele lui Meghan Markle: "L-am avertizat pe Prinţul Harry că ea îi va distruge viaţa!" 

Așa că, în curând, Meghan și soțul ei Prințul Harry vor fi chemați să depună mărturie la tribunalul din Florida. Procesul pentru defăimare este intentat de Samantha la scurt timp după ce Prinţul Harry a publicat volumul său de memorii, „Rezervă”, în luna ianuarie, dar şi după ce cuplul Harry-Meghan a apărut într-un serial difuzat de Netflix la sfârşitul anului trecut.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net