Detalii neștiute despre Rose Hanbury, presupusa amantă a prințului William! Kate i-a interzis să mai apară în fața ei

Ultima actualizare:

În ultimele săptămâni, în presa britanică au revenit zvonurile despre un presupus amantlâc regal! Prințul William (40 de ani) ar fi într-o relație cu Rose Hanbury (38 de ani), care în urmă cu ceva ani bună prietenă cu ducesa Kate Middleton (41 de ani)!

William și Rose Hanbury ar fi amanți (Foto: GettyImages)
William și Rose Hanbury ar fi amanți (Foto: GettyImages)

Prințul William ar fi petrecut Ziua Îndrăgostiților cu amanta

Presa engleză relatează că moștenitorul tronului britanic ar fi petrecut Ziua Îndrăgostiților cu presupusa sa amantă. Cei doi ar fi luat o cină romantică, la un restaurant italian din Londra. Potrivit unui chelner de la restaurant, William i-a dat lui Rose un colier de perle, relatează Marca.

Rose este o față cunoscută deoarece a fost apropiată de Kate Middleton, iar tabloidele britanice susțin că acum este într-o relație cu prințul William. Prima dată când au fost fotografiați împreună a fost în 2019, când William și Rose au fost împreună la o petrecere.

Kate Middleton i-ar fi interzis lui Rose să mai apară în jurul familiei sale

De aceea, la acea vreme, tabloidele au scris că prințul i-ar fi fost infidel soției sale în timpul celei de-a treia sarcini. Și toate acestea au creat un scandal la palat, iar Kate i-ar fi cerut soțului ei să o elimine din cercul său de prieteni.

Rose Hanbury este marchiză de Cholmondeley. În trecut, a fost model și om politic. Ea este căsătorită cu David Cholmondeley, din anul 2009, alături de care are trei copii: Lady Iris Marina, Alexander Hugh George și Oliver Timothy. După zece ani de căsătorie și trei copii împreună, Rose și David s-ar fi separat în 2019, exact când au început zvonurile despre  aventura cu Prințul William. Cu toate acestea, despărțirea nu a fost anunțată oficial nici până acum. 

Marchiza de Cholmondeley s-a numărat printre miile de îndoliați prezenți la înmormântarea Reginei, ajungând la Westminster Abbey împreună cu soțul ei David Cholmondeley pe 19 septembrie 2022.

Îmbrăcată în negru și părând abătută, Rose nu s-a remarcat din mulțime, dar prezența ei la ceremonia solemnă cu familia regală a ridicat cu siguranță câteva sprâncene.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net