Copiii lui Kate Middleton nu au mâncat niciodată fast-food! Motivul uluitor

#Casa Regală a Marii Britanii

Viața familiilor cu sânge albastru este complet diferită de cea a oamenilor de rând. Kate Middleton (41 de ani) este implicată sută la sută în educația celor trei copii ai ei, George (9 ani), Charlotte (7 ani) și Louis (4 ani), și, chiar dacă vrea să le facă toate poftele, nu dorește să încalce protocolul regal, așa cum o făcea regretata ei soacră, prințesa Diana. Într-o nouă carte, a fost dezvăluit faptul că ducesa de Sussex nu și-a dus niciodată copiii la un restaurant de tip fast-food.

Kate nu își lasă copiii să mănânce fast food, susține un autor regal (Foto: Getty Images)
Kate nu își lasă copiii să mănânce fast food, susține un autor regal (Foto: Getty Images)

Kate Middleton nu vrea să facă aceleași greșeli pe care le-a făcut prințesa Diana cu Harry

Autorul regal Tom Quinn explorează în cartea sa, Gilded Youth, stilul parental al lui Kate – insistând că este fericită că cei trei copii ai ei și ai prințului William (40 de ani) au parte de „lux și de privilegiile unei educații regale”.

Kate nu face niciun efort – spre deosebire de Diana – să-i aducă pe copii cu picioarele pe pământ, pentru că nu vrea ca ei să aibă o copilărie «normală», așa cum și-a dorit Diana pentru William și Harry”, susține scriitorul Tom Quinn, citat de tabloidul britanic Daily Mail.

Autorul a afirmat, de asemenea, că prințesa simte că stilul parental modern al regretatei ei soacre a creat probleme, „mai ales cu Harry”, adăugând aparent la „nemulțumirea lui față de rolul său regal”.

Cartea îl citează, totodată, pe un fost membru al personalului palatului, care a spus că: „Dianei i-a făcut plăcere să încalce regulile și a vrut să scape de copilăria ei aristocratică. Kate vrea să scape de copilăria ei de clasă de mijloc. Nu-i plac burgerii și cartofii prăjiți și nu ar visa să-și ducă copiii la un restaurant fast-food. De asemenea, ea nu comentează atunci când greutatea uriașă a activităților regale tradiționale se răsfrânge asupra copiilor ei”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net