Secretul lui Kate Middleton pentru un ten regal. Toți au rămăs uimiți

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Kate Middleton este un adevărat reper de eleganţă şi rafinament! De la stil, la atitudine, la machiajul discret şi coafură, prinţesa străluceşte pur şi simplu de fiecare dată. Mamă a trei copii, dar şi printesă cu îndatoriri, Kate reuşeşte să facă faţă cu brio sarcinilor şi în acelaşi timp să arate impecabil. Desigur, şi statutul o ajută. Mulţi însă, sunt uimiţi de tenul impecabil pe care ducesa îl are şi se întreabă care este secretul. Ei bine, produsele pe care le foloseşte sunt mai accesibile decât aţi crede.

Kate Middleton  foto   GettyImages jpg

La 41 de ani, tenul lui Kate Middleton arată cel puţin regal! Iar pe lânga asta, parca întinereşte pe zi ce trece. Asta o confirmă şi experţii care au explicat pentru express.co.uk, cum reuşeşte prinţesa să se menţină atât de bine. 

Diane Ackers, expert în frumusețe pentru Doctors Formula Cosmeceuticals, a declarat: „La 40 de ani ai zice, mai degrabă că are 30. Exfoliantele și prudusele de iluminare a pielii, cum ar fi vitamina C, retinol și acidul hialuronic, sunt alegerea ideală pentru a oferi strălucire şi un efect de netezire al pielii.”

Tonusul pielii și textura netedă ar putea fi obținute prin aplicarea zilnică a produselor care conţin acizi.

Secretul unui ten ideal. Ce truc folosește Kate Middleton

Kate Middleton  sursa   GettyImages jpg

„Acidul glicolic este marele netezitor al pielii, deoarece ajută la eliminarea celulelor moarte de la suprafață, dar ajută și la păstrarea hidratării, sau retinolul resurfacing, care ajută procesul natural de anti-îmbătrânire al pielii, oferind astfel, un aspect proaspăt și luminos al feței.

Nu în ultimul rând, în rutina lui Kate există probabil o sursă de colagen. Până la 40 de ani, hidratarea, remodelarea și liftingul pielii, nivelurile de colagen și elastină au tedinţa să scadă rapid. Astfel, este esenţială utilizarea unei creme hidratante zilnice care ajută la mărirea volumului și stimulează nivelul de hidratare", a declarat Diane Ackers, pentru express.co.uk

Mai mult decât atât, conform Mirror.co.uk, unul dintre secretele prinţesei este Trilogy Certified Organic Rosehip Oil pe care îl foloseşte încă din 2015. Produsul a fost recomandat chiar de mama sa, şi costă, atenţie, puţin peste 22 de dolari! Produsul este bogat în vitaminele A, C și E, dar și în acizi grași esențiali, astfel că reuşeşte să estompeaze micile imperfecțiuni ale pielii, precum ridurile fine sau cicatricile.

Kate Middleton la Premiile BAFTA 2023 FOTO Profimedia

Un al produs pe care Kate l-ar folosi pentru tenul său spectaculos este gelul pentru piele Supreme de la Biolutin. Acesta este potrivit mărcii, o alternativă naturală la botox, pentru că rezultatele ar fi similare. Produsul se aplică pe față ca o loțiune obişnuită.

Un produs despr ecare se spune că prinţesa l-a folosit chiar în dimineaţa dinaintea nunţii sale cu prinţul William este crema Oxygen Face Normalising. Aceasta conține 2% oxigen activ, încetinește producția de sebum și purifică pielea în profunzime. Reduce imperfecțiunile pielii și excesul de sebum și reduce strălucirea în zona T a feței.

kate middleton tunsoare jpg

Pentru curăţarea feţei, Makeup artistul Arabella Preston, care a machiat-o pe Kate Middleton la nuntă, i-a recomandat ducesei să folosească este laveta cosmetică, ce este perfectă pentru îndepărtat produsele cosmetice, exfoliază este şi reciclabilă!

Un tips în plus este luciul de buze Natural Lip Perfectorde la Clarins! Prinţesa a fost văzută la Wimbledon folosind acest produs hidratant cu o nuanţă discretă, mai exact Rose Shimmer.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
1 zodii bani jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net