Ce mult s-a schimbat Kate Middleton! Cât de „stângace” era în primul ei discurs regal: „M-ați făcut să mă simt binevenită”

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Kate Middleton (41 de ani) ține în mod regulat discursuri în timpul îndatoririlor sale regale și pare că s-a născut să facă asta. Luna aceasta, se împlinesc 11 ani de când am auzit-o pe Kate vorbind în calitate oficială de ducesă de Cambridge. 

Kate Middleton a avut mari emoții la primele sale discursuri publice (Foto: Getty Images)
Kate Middleton a avut mari emoții la primele sale discursuri publice (Foto: Getty Images)

Kate Middleton, 11 ani de la primul ei discurs public în calitate de ducesă

La acea vreme, Kate Middleton nu se simțea confortabil să vorbească în public și părea extrem de diferită de prințesa pe care o știm acum. Ea a ținut un discurs oficial la spitalul Treehouse din Ispwich, pe 19 martie 2012, potrivit hellomagazine.com. Vezi ce a avut de spus Prințesa de Wales și mica ei glumă despre Prințul William în clipul de mai jos!

În primul rând, aș vrea să vă mulțumesc. Vă mulțumesc nu numai că m-ați acceptat ca patron, ci și că m-ați invitat astăzi aici. M-ați făcut să mă simt atât de binevenită și mă simt foarte onorat să fiu aici pentru a vedea acest centru minunat. Îmi pare rău doar că William nu poate fi aici astăzi; i-ar plăcea și lui să fie aici”, a glumit discret Kate despre soțul ei, stârnind hohote de râs în sală.

O părere a lui (William) -pe care o împărtășesc și eu -este că prin munca în echipă se pot realiza atât de multe.

Ceea ce ați realizat cu toții aici este extraordinar. Voi, comunitatea, ați construit Treehouse; un grup de oameni care au depus toate eforturile pentru a se sprijini și a se ajuta reciproc. Când am vizitat prima dată spitalul din Milton, am avut o idee preconcepută la ce să mă aștept. Departe de a fi un loc deprimant pentru copiii bolnavi, era, de fapt, o casă. Cel mai important, era o casă de familie, un loc fericit plin de stabilitate, sprijin și îngrijire. Era un loc plin de distracție.

Astăzi, am văzut din nou că Treehouse este despre familie și distracție. Pentru mulți, aceasta este o casă departe de casă -- un colac de salvare, care permite familiilor să trăiască cât mai normal posibil într-o perioadă de timp foarte prețioasă. Ceea ce faceți este inspirațional. Este un exemplu strălucitor al sprijinului și îngrijirii care se oferă, nu doar aici, ci pentru copii în general, peste tot în țară”, a mai spus Kate, în primul său discurs regal.

Discursul lui Kate, care a avut loc la 11 luni după nunta ei regală, a fost pentru primul ei patronaj – East Anglia's Children's Hospices (EACH).

De atunci, ducesa de Cambridge a prins mult mai multă încredere în sine și nu mai are emoții atunci când ține discursuri publice, dar asta nu înseamnă că este mereu relaxată. În timp ce familia regală britanică vorbește și se întâlnește cu mii de oameni în fiecare an, este de înțeles că, uneori, chiar și prinții și prințesele se simt și ei anxioși sau nervoși.

Kate a recunoscut, în timpul unei ieșiri regale la Kirkgate Market din Leeds, la începutul acestui an, că are emoții.

Un fan regal i-a cerut prințesei un selfie și, în timp ce își ridică telefonul pentru a surprinde momentul alături de regal, el a spus: „Îmi pare rău, sunt foarte emoționat”.

Kate i-a răspuns, liniștitor: „Te rog, nu-ți face griji, e în regulă, cu toții avem emoții. Mă bucur să te cunosc!”.

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net