Cum își disciplinează Kate Middleton copiii! Metoda simplă și genială prin care îi liniștește

#Casa Regală a Marii Britanii

Nu este ușor deloc să fii mamă, mai cu seamă când ești Ducesa de Cambridge și copiii tăi sunt analizați în detaliu de către sute de camere foto și video de fiecare dată când ieși cu ei în public. Prin urmare, să ai copii care se comportă ireproșabil devine o misiune imposibilă, unde rolul eroului principal este jucat, desigur, de mama Kate Middleton. Acesta ar avea un ,,cod secret" pentru a-și liniști copiii. 

Prințesa de Wales, care are 41 de ani, e mama a trei copii sub 10 ani Foto: Getty images
Prințesa de Wales, care are 41 de ani, e mama a trei copii sub 10 ani Foto: Getty images

Kate Middleton le spune copiilor: ,,Să luăm o pauză" 

Când vine vorba de superputerile lui Kate Middleton, una dintre ele este, poate, și cea mai clară, aceea de a fi o mamă grozavă pentru copiii ei. Conform The Sun, ducesa folosește un cod pentru a-și liniști copiii atunci când aceștia sunt pe punctul de a izbucni într-o criză de furie.

Expresia este folosită și acasă foarte des, tocmai în ideea ca cei mici să se obișnuiască să se liniștească atunci când mama le adresează blând aceste cuvinte. Mama Kate, în loc să le spună copiilor ei - Calmează-te! preferă să folosească o expresie mai blândă - Să luăm o pauză!

Tonul vocii lui Kate este unul blând

Și se pare că strategia de supererou a ducesei funcționează, pentru că cei mici se comportă ireproșabil de fiecare dată când sunt în public. Însă conform psihologilor, eficiența expresiei nu este datorată numai cuvintelor în sine.

Tonul pe care Kate îl folosește este foarte blând și, întotdeauna când le adresează aceste cuvinte, mama îi atinge pe cap, pe frunte sau pe obraz sau se apleacă la nivelul lor cu tot corpul și le atinge mânuțele.

Se pare că această modalitate de a transmite un mesaj către copii este cu atât mai eficientă cu cât tehnica este folosită foarte des acasă, iar Charlotte (4 ani) și George (6 ani) știu că atunci când mama lor le spună să ia o pauză, trebuie să se ducă să se liniștească făcând ceva care le place, dar o activitate individuală care le oferă momente de liniște și reflecție, precum să citească o carte, să facă un puzzle, să desenez

Prințesa de Wales are trei copii

Prințesa de Wales, care are 41 de ani, e mama a trei copii sub 10 ani: Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, care în curând va împlini patru ani. La evenimentele regale, Kate Middleton a apărut câteodată și alături de micuți, câteodată le-a făcut față cu brio ieșirilor neașteptate, altădată s-a amuzat de momentele lor comice. Spre exemplu, să ne amintim de scena cu Prințul Louis, de la jubileul de platină al Reginei Elisabeta, din iunie 2022, când s-a strâmbat în mod repetat la mama lui.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net