Cea mai adorabilă strănepoată a Reginei Elisabeta a atras toată atenția la reuniunea de Paște

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Reuniunea de Paște de duminica trecută a adus împreună familia regală britanică într-o variantă mult mai mare decât până acum. 

Ea este cea mai adorabilă strănepoată a Reginei Elisabeta/ Foto: okmagazine/Instagram
Ea este cea mai adorabilă strănepoată a Reginei Elisabeta/ Foto: okmagazine/Instagram

Potrivit OK! Magazine, Prinții de Wale nu au fost singurii care și-au adus  copiii la slujba tradițională de Paște. Alături de ei s-au regăsit și Zara și Mike Tindall, care au sosit la capela de pe domeniul Windsor cu doi dintre cei trei copii ai lor. Vorbim despre cele două fetițe superbe pe care cuplul le are, Mia și Lena.

Ei bine, Zara Tindell, fiica Prințesei Anne, s-a afișat într-o rochie de culoare fucsia, pe când fiica sa cea mică Lena s-a asortat cu mama ei într-o rochiță cu print floral, completând perfect tabloul familiei lor.

Lena este cu siguranță cea mai dulce dintre prichindeii regali, iar din poze se poate observa dezinvoltura de care dă dovadă la doar 4 anișori.

Slujba de Paște a familiei regale a avut loc duminică, la capela Sfântul George de la Castelul Windsor. Acesta este primul Paște pe care familia regală îl sărbătorește fără Regina Elisabeta a II-a. În acelați timp, evenimentul a marcat primul serviciu de Paște la care Prinții de Wales i-au adus pe toți cei trei copii ai lor: Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. La eveniment au participat și alți membri ai familiei regale alături de Regele Charles și Regina Camilla.

Cu ce se ocupă Zara și Mike Tindall

Zara se pricepe la călărie ca nimeni alta! Aceasta a câștigat o medalie de argint la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012, care i-a fost acordată de mama ei, prințesa Anne. Ea a fost selectată să concureze pentru echipa britanică la Cupa Națiunilor FEI de la Paris din august 2020. Mai mult, deține și o gamă de îmbrăcăminte ecvestră numită ZP176, în colaborare cu Musto Outdoor Clothing. Ea a lansat-o în iulie 2010 și a inclus numărul pe care l-a primit pentru prima dată pentru a reprezenta Marea Britanie.

De asemenea, Zara susține numeroase organizații de caritate și este patroană a The Catwalk Trust, care strânge fonduri pentru a sprijini cercetarea în domeniul leziunilor măduvei spinării.

Zara apare, de asemenea, la evenimente pentru The Caudwell Charitable Trust, care se adresează copiilor cu nevoi speciale, dizabilități și boli grave și a luat parte la o inițiativă Equestrian Relief pentru a strânge bani pentru a sprijini NHS în 2020.

Mike Tindall, pe de altă parte, este cunoscut ca fiind un un fost jucător de rugby al Angliei, a cărui carieră s-a desfășurat între 1997 și 2014. A câștigat 75 de selecții pentru Anglia între 2000 și 2011 și a fost căpitanul țării sale de șapte ori. De asemenea, a făcut parte din echipa care a câștigat Cupa Mondială de Rugby din 2003 și Campionatul celor Șase Națiuni din acel an. După ce s-a retras în 2014, s-a alăturat clubului de amatori Minchinhampton RFC, atât ca antrenor, cât și ca jucător.

De asemenea, este coprezentator al podcastului săptămânal The Good, The Bad & The Rugby", împreună cu James Haskell, o legendă a Angliei, și cu Alex Payne, un prezentator de televiziune. Mai mult, acesta a declarat recent că cele două fiice ale sale practică deja și ele acest sport! Însă și fiul cel mic al lui Kate Middleton, Louis, este înnebunit după rugbi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
washington monument 1628558 1280 jpg
inecat jpg
CAROL I, LASCAR CATARGIU jpg
cei mai profitabili pomi fructiferi jpeg
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net