Ce intervenții estetice are Kate Middleton. Sunt atât de finuțe, încât nimeni n-a observat până acum!

Prințesa de Wales este un adevărat icon când vine vorba de stil și eleganță. Kate reușește să facă constant furori cu aparițiile sale pline spectaculoase prin simplitatea lor. Mai mult decât atât, oamenii o admiră pentru frumusețea sa naturală, însă puțini știu că aceasta are câteva intervenții estetice! Sunt atât de finuțe, încât nimeni n-a observat până acum!

kate middleton costum roz (9) jpg

Ce intervenții estetice are Kate Middleton

În urmă cu câțiva ani presa scria despre Kate că apelează la Baby Botox, un tratament revoluționar cu ajutorul căruia se maschează ridurile mici de expesie cu ajutorul injectării de cantități multiple de toxină botulinică care paralizează mușchii subiacenți.

Medicul estetician Ina Petrescu a dezvăluit că îndrăgita Prințesă de Wales este un exemplu remarcabil când vine vorba de operațiile estetice. Nici măcar nu pot fi numite operații, ci mai degrabă mici retușuri, având în vedere cât de fine sunt intervențiile estetice la nivelul chipului. Putem vedea în imagini cum Kate a reușit să își ascundă ridurile fine într-un mod aproape insesizabil reușind să își păstreze frumusețea naturală. 

„Kate, Prințesa de Wales, reprezintă exemplul perfect pentru cum trebuie efectuate tratamentele minim invazive, așa cum vedeți în colajul before and after. Atât tratamentul ridurilor cu botox, cât și tratamentul de îngrijire a pielii sunt de foarte bună calitate. Rezultatele sunt naturale, un look mai proaspăt, mai fresh, fără a fi modificată fizionomia. Principiul mai puțin, înseamnă mai mult trebuie să guverneze tratamentele injectabile cu botox sau acid hialuronic pentru a nu obține rezultate exagerate."

Produsul pe care îl folosește Kate pentru o piele de vis

Tot în presa se zvonea la un moment dat că Prințesa de Wales ar folosi un produs minune care i-ar estompa toate ridurile. Produsul în cauză este Biotulin Supreme Skin Gel. Fabricat în Germania, ingredientul său cheie este spilantolul, despre care marca susține că reduce în mod natural contracțiile musculare și relaxează trăsăturile". Efectele sună similar cu rezultatele botoxului, doar că nu sunt necesare ace. Acesta conține, de asemenea, ingrediente mai familiare, cunoscute pentru hidratarea și definirea pielii, cum ar fi glicerina și acidul hialuronic. Bineînțeles, să ai o piele ca a lui Kate Middleton nu este ieftin. Produsul se găsește și la noi în țară și sare de prețul de 300 de lei! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chirie pixabay
image
image
image
image
image
image
banner shelly png
banner vica blochina png
Victoria Răileanu este însărcinată cu al doilea copil
banner ela crăciun png
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net