Kate Middleton, în ipostaze care nu-i fac deloc cinste. Momentele în care a fost la un pas să-și arate lenjeria intimă

Când vine vorba despre casa regală a Marii Britanii, Kate Middleton este, cu siguranță, printre cele mai populare și apreciate nume, chiar și în afara țării. Eleganța de care dă dovadă în timpul fiecărei apariții publice i-a atras admirația publicului, fie că vorbim despre creatori de modă, ori simpli curioși. Însă asta nu înseamnă că prințesa de Wales nu a avut parte de câteva ghinioane provocate de modă, de-a lungul anilor.

Kate Middleton s-a confruntat cu probleme de garderobă / FOTO: Getty Images
Kate Middleton s-a confruntat cu probleme de garderobă / FOTO: Getty Images

Kate Middleton ete apreciată atât în Marea Britania, cât și în afara ei, pentru eleganța de care dă dovadă în timpul fiecărei apariții publice. Fie că este vorba despre creatori de modă, ori simpli curioși, toată lumea apreciază prezența prințesei de Wales. Însă, în ciuda eforturile pe care le depune pentru a avea garderoba perfectă, Kate Middleton a avut și câteva ghinioane provocate de haine, care au adus-o aproape de un dezastru!

Un astfel de moment a avut loc tocmai în anul 2018, cu ocazia nunții prințesei Eugenie. Kate Middleton purta atunci o rochie superbă roz, la înălțimea genunchiului, însă vântul puternic i-a dat bătăi de cap actualei prințese de Wales. De mai multe ori, aceasta a trebuit să își așeze rochia, pe care vântul o ridica constant.  

Vântul i-a dat bătăi de cap și în 2016

În anul 2016, Kate Middleton, alături de William, se aflau în India, când, potrivit informațiilor oferite de către pinkvilla.com, în timp ce depuneau un omagiu soldaților care și-au pierdut viața în luptă, vântul a ridichat fusta lui Kate, care a trebuit să țină coborâtă cu mâna, de-a lungul ceremoniei. O situație asemănătoare a avut loc și în timpul unei vizite în Australia, în care vântul i-a dat din nou bătăi de cap prințesei.

Nici pantofii nu au fost chiar cei mai ascultători pentru Kate, iar în anul 2013, cu ocazia zilei Sfântului Patrick, aceasteia i s-a înțepenit un toc într-un grilaj din asfalt. Din fericire, a reușit să se elibereze fără probleme.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net