Harry și Meghan, la un pas de tragedie! Au fost aproape de un accident „catastrofal” cu mașina, din cauza unor paparazzi

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Prințul Harry și Meghan Markle au fost aproape de un accident „catastrofal”. Cei doi se aflau într-un taxi când paparazzi le-au luat urma și au pornit într-o goană nebună. Potrivit Reuters, urmărirea a durat aproape două ore, iar un accident „catastrofal” a fost la un pas să se producă, a anunțat purtătorul de cuvânt al prințului Harry.

Prințul Harry și Meghan Markle, aproape de un accident „catastrofal” cu mașina
Prințul Harry și Meghan Markle, aproape de un accident „catastrofal” cu mașina

Meghan și Harry, aproape de un accident grav cu mașina!

Prințul Harry și soția sa au fost implicați într-o urmărire „aproape catastrofală”, transmite Reuters. În mașină se află și mama lui Meghan Markle.

Incidentul a avut loc după ce Meghan și Harry au participat marți la o ceremonie de decernare a unor premii la New York, unde Meghan a fost onorată pentru munca sa.

„Această urmărire, care a durat peste două ore, a dus la mai multe cvasi-coliziuni în care au fost implicați alți șoferi pe șosea, pietoni și doi ofițeri NYPD (Departamentul de Poliție din New York)”, a adăugat purtătorul de cuvânt, relatează Reuters.

„Noaptea trecută, ducele și ducesa de Sussex și doamna Ragland au fost implicați într-o urmărire aproape catastrofală cu mașina, instigată de un grup de paparazzi extrem de agresivi”, a transmis purtătorul de cuvânt într-un comunicat.

Episodul dramatic s-a petrecut după o ceremonie în New York

Urmărirea ca în filme s-a întâmplat după ce cuplul a participat la o ceremonie de decernare a premiilor organizată la New York de către Ms. Foundation for Women, unde Meghan a fost onorată pentru munca sa.

Imaginile care au apărut pe rețelele sociale îi arătă pe Harry, Meghan și mama ei, Doria Ragland, într-un taxi.

Incidentul amintește de accidentul în carea prințesa Diana, mama prințului Harry și-a pierdut viața, într-un accident cumplit provocat de paparazzi.

Pe data de 6 mai, Harry a participat la ceremonia de încoronare a tatălui său și a soției lui Camilla. A fost izolat de restul familiei și a plecat primul de la ceremonie. Soția lui Meghan nu a fpst prezentă. 

Prințul Harry și-a atras critici din partea familiei după publicarea cărții sale de memorii „Spare” în care face dezvăluiri șocante despre familia regală, despre periosada în care a luptat în Afganistan dă detalii picante din tinerețea sa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net