Prinţii William şi Harry, în război. Pentru ce faptă îl acuză ducele de Sussex pe fratele său

Tensiunile dintre prințul Harry și prințul William par mai aprinse ca oricând. Harry îl acuză pe fratele său că ar fi primit o sumă mare de bani, de la grupul de presă deținut de Rupert Murdoch, pentru a nu merge mai departe în justiție. Amintim că Harry este în plin proces cu publicaţiile tabloide după ce ar fi fost hărţuit telefonic, ar fi plătit pentru informaţii sensibile despre el şi au facut rost de numărul de asigurare socială al lui Meghan. În tot acest timp, pregătirile sunt în toi pentru încoronarea regelui Charles. 

Prințul Harry îl acuză pe William că a primit bani în numele său Foto: Facebook
Prințul Harry îl acuză pe William că a primit bani în numele său Foto: Facebook

Prințul Harry va sta în spate la încoronarea tatălui său 

Prinţul Harry va fi prezent la încoronarea tatălui său, dar asta nu înseamnă că e pregătit să îngroape securea războiului cu fratele său. Jurnaliştii britanici sunt de părere că noul atac este un rezultat al faptului că William refuză să schimbe două cuvinte cu el la revenirea în Londra, iar asta se vede clar în locul din catedrală în care urmează să stea ducele de Sussex, scrie Observatornews.ro. Ducele va sta pe rândul al 11-lea, mult în spatele altor invitaţi la eveniment. 

,,În timpul COVID, industria turismului s-a închis brusc. Astfel, industria a suferit pierderi uriașe de aproximativ 149 de miliarde de lire sterline. Acum industria se repune și este gata să primească oaspeţi.

Restricțiile de a călători în Marea Britanie au fost ridicate de aproximativ un an, așa că suntem pe drumul spre o bună recuperare. Evenimente de genul acesta chiar contribuie la recuperare", a declarat Patricia Yates, CEO VisitBritain/ VisitEngland, potrivit Observatornews.ro.

Regele Charles a dorit să aibă propriul imn de încoronare

Regele Charles a apelat la deţinătorul unui premiu Oscar pentru muzică. ,,Este alcătuit din patru secțiuni de sine stătătoare. Prima secțiune este o deschidere heraldică îndrăzneață, ceremonială și plină de fast.

A doua secțiune înaintează într-un ritm rapid și are o influență celtică foarte puternică, fiind scoțian. A treia secţiune este veselă și distractivă și are un fel de foc de artificii în ea", a declarat Patrick Doyle, compozitor. Imnul de încoronare se va închide cu o secţiune finală, încărcată de romantism.

Sunt oameni care s-au pregătit o viață întreagă pentru eveniment

Cei care vor participa efectiv la ceremonie au, la rândul lor, un lung şir de emoţii. Mai ales cei care lucrează cu parteneri care, uneori, pot fi imprevizibili.

,,Mulți dintre caii pe care îi avem sunt tineri, sunt destul de neexperimentați, aşa că este mai ușor să-i antrenezi. Atunci când primim adulți și adulți tineri, care au deja experienţă, ei ştiu deja ce vor să facă sau felul lor de a face lucrurile", a spus Rebecca Blythe, instructor de călărie. 

Chiar dacă britanicii tineri consideră că monarhia este depăşită, sunt şi persoane care s-au pregătit o viaţă întreagă pentru a fi parte dintr-un eveniment de o asemenea amploare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
image
actualitate.net
image
actualitate.net