Tensiuni șocante între prințul William și Harry. Ce se întâmplă la Casa Regală, înainte de încoronarea regelui Charles

Prințul Harry a intrat și mai mult în atenția publică în ultimele luni, grație ultimelor scandaluri în care el a vorbit despre Familia Regală și viața pe care a trăit-o acolo. El se află din nou în centrul atenției, întrucât va fi prezent la încoronarea tatălui său. Totuși, există zvonuri potrivit cărora Prințul William nu dorește să-i vorbească fratelui său.

Prințul William și Harry. FOTO: Arhivă presă
Prințul William și Harry. FOTO: Arhivă presă

Au mai rămas doar câteva săptămâni până la încoronarea Regelui Charles (6 mai 2023). Familia Regală se va uni din nou, iar Prințul Harry își va face resimțită prezența din nou, de data aceasta însă fără Meghan Markle, după luni de zile în care a stat departe de membrii Familiei Regale.

Prințul William nu-l vrea aproape pe fratele său în ziua încoronării Regelui Charles?

Prezența Prințului Harry la încoronarea tatălui său îl aduce, din nou, în atenția publicului. Totuși, controversele au început încă de pe acum, mai ales că fiul cel mic al Prințesei Diana a lansat un documentar și o carte în care vorbește despre dedesubturile din Familia Regală, cu extrem de multe relatări, care mai de care mai interesante.

Totuși, evenimentele din ultimul timp i-au îndepărtat pe mulți de el, printre care și pe fratele său, Prințul William, care pare destul de hotărât să nu-i vorbească, după cum amintesc informațiile apărute în presă.

Prințul William nu vrea să facă pace cu fratele său, Prințul Harry

Harry și William. FOTO: Arhivă presă
Harry și William. FOTO: Arhivă presă

Chiar dacă timpul a trecut cu mare rapiditate, se pare că stresul provocat de Prințul Harry propriei familii l-a deranjat atât de tare pe Prințul William, fratele lui.

Acuzațiile pe care el le-a adus Casei Regale și tensiunile survenite în trecut pare că nu au fost trecute cu vederea de Prințul William. Chiar dacă el se va reîntâlni în curând cu fratele său, supărarea și dezamăgirea nu-i vor putea schimba părerea acestuia.

Situațiile controversate din trecut nu-i permit soțul lui Kate Middleton să lase trecutul în urmă.

image
image
image
image
image
image
politie tamponare   politia romana jpg
Prognoza meteo 10 13 februarie 2022  În ce zone din țară se strică vremea  Ultimele vești de la ANM jpeg
chirie apartament jpeg
image png
Tâmâia este unul dintre cele mai bune leacuri mănăstireşti pentru fiere jpeg
liniste apartament la intrarea in bloc jpg
Vlad Ciurea Foto Captură YouTube jpg
shutterstock 174199757 jpg