Noi tensiuni în Familia Regală! Motivul pentru care prințul William nu dorește să-și vadă fratele

Ultima actualizare:

O dată cu vizita în Marea Britanie a ducilor de Sussex, Meghan și Harry, apar noi tensiuni în Familia Regală. Prințul William nu dorește să-și vadă fratele, iar asta pentru că „nu are încredere în el”.  

Ducele și ducesa de Sussex au vizitat Mare Britanie cu scopuri caritabile. FOTO : Google
Ducele și ducesa de Sussex au vizitat Mare Britanie cu scopuri caritabile. FOTO : Google

Citește și : Prințul Harry vrea să îl pună la punct pe William! Ce urmează să apară în cartea sa 

Biograful familiei regale, Angela Levin, a scos la iveală, pentru The Sun, poziția prințului William în ceea ce privește vizita fratelui său în țară. Prințul William nu plănuiește să-și vadă fratele până când Harry nu va publica documentarul său biografic pe Netflix, în decursul acestei ierni.  

Conform Angelei Levin, prințul William consideră că fratele său și soția lui nu merită votul său de încredere, iar asta pentru că este de părere că „vor înregistra conversațiile și le vor folosi împotriva noastră”, scrie Daily Mail. 

Deși ambii prinți se află la o distanță mai mică de un kilometru, aceștia nu se vor întâlni.

Mai vezi și: Gestul îngrozitor pe care prințesa Diana l-a făcut față de Beatrice și Eugenie. Sarah Ferguson, prinsă la mijloc

Relația dintre Harry și tatăl său, prințul Charles  

Înainte de vizita ducelui și ducesei de Sussex, prințul Charles i-a invitat pe aceștia în mod public să-și petreacă șederea cu el, la casa de vacanță din Scoția. Conform surselor, acesta le-ar fi spus că „sunt oricând bineveniți”.  

Prințul Charles, admirator al țării noastre, ar fi văzut o eventuală vizită a cuplului de Sussex ca fiind „o oportunitate ca lucrurile să se mai așeze”.

Iată și: Scandal în Casa Regală: „Pune în pericol monarhia!” - Meghan și Regina, implicate într-un conflict istoric

A fost limpede că această invitație a primit un răspuns negativ atunci când prințul Charles a fost zărit mergând singur la biserica din Balmoral, în dimineața zilei de duminică. Sursele familiei regale susțin că Charles „se simte rănit”.

Cuplul de Sussex și-a pierdut beneficiile Regale 

Vizita controversaților duci de Sussex se datorează unor evenimente de caritate. Meghan Markle va susține un discurs luni, la Manchester, legat de egalitatea dintre sexe.  

După ce aceștia au părăsit Familia Regală, în anul 2020, au pierdut și un număr important din beneficiile care veneau la pachet cu titulatura. Astfel, Harry și Meghan au fost nevoiți să-și asigure singuri paza pentru evenimentul din Manchester, prin angajarea mai multor firme private. 

Citește și: Prințul Harry, „mort de îngrijorare”! Riscă să înceapă un nou război cu regina Elisabeta a II-a

Conform surselor, cuplul a sosit în Marea Britanie, sâmbătă, și s-au stabilit la cabana Frogmore din Windsor, în ciuda invitației prințului Charles de a-i găzdui. 

Harry nu pare să mențină o relație apropiată cu tatăl său, față de care s-a declarat „foarte dezamăgit” într-un interviu cu celebritatea americană Oprah Winfrey în 2021. Cu toate acestea, prințul Charles pare să aibă altă părere.

Acesta ar fi văzut revederea dintre el și familia fiului său, care a avut loc în iunie cu ocazia aniversării a 70 de ani de conducere a Reginei Elisabeta a II-a, ca pe „un mic pas spre împăcare”. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
image
actualitate.net
image
actualitate.net