Legătura neștiută dintre Katy Perry și regina Elisabeta. De ce a fost invitată, de fapt, la concertul Încoronării

Printre vedetele care au cântat la Încoronarea Regelui Charles al III-lea (74 de ani), s-a numărat și celebra cântăreață americană Katy Perry (38 de ani). Însă, au existat speculații în rândul fanilor cu privire la o posibilă legătură familială între starul pop și familia regală britanică, în special cu regina Elisabeta a II-a: ce relație exista între cele două?

Legătura neștiută dintre Katy Perry și regina Elisabeta a II-a / Foto: GettyImages
Legătura neștiută dintre Katy Perry și regina Elisabeta a II-a / Foto: GettyImages

Legătura dintre Katy Perry și regina Elisabeta

Ce legătura are celebra Katy Perry cu regina Elisabeta a II-a? De când vestea Încoronării Regelui Charles al III-lea a luat cu asalt rețelele de socializare, unde vedeta a cântat, în data de 7 mai, alături de artiști precum Lionel Richie, Take That, Freya Ridings, Alexis Ffrench, Bryn Terfel și Andrea Bocelli, toată lumea are această întrebare. Au existat speculații în rândul fanilor cu privire la o posibilă legătură familială între starul pop american și familia regală britanică, în special cu regina Elisabeta a II-a, însă, nu există nici o confirmare oficială sau declarație din partea niciuneia dintre părți pentru a susține această afirmație.

O teorie sugerează că cele două ar putea fi înrudite prin strămoșii lor comuni cu regele Eduard I al Marii Britanii, dar experții în genealogie spun că șansele de a găsi o legătură între două persoane care sunt înrudite la distanță sunt destul de mari, în special în cazul persoanelor cu origine europeană.

De asemenea, în ciuda faptului că Katy Perry s-a întâlnit cu membri ai familiei regale britanice, inclusiv cu Prințul Charles, este puțin probabil ca acest lucru să se datoreze unor legături ancestrale, ci mai degrabă ar fi avut legătură cu numirea ei ca ambasador al „British Asian Trust” de către Regele Charles. În cele din urmă, orice potențială relație familială dintre Katy Perry și regina Elisabeta a II-a rămâne neconfirmată și pur speculativă.

De ce a fost invitată la Încoronare

Cântăreața i-a cunoscut pentru prima dată pe Regele Charles și noua regină Camilla în timpul unui eveniment care a avut loc la Mumbai în 2019 și a fost anunțată ca ambasador  „British Asian Trust's Children's Protection Fund”  pentru India în anul următor. Organizația caritabilă a fost fondată de regele Charles (pe atunci Prințul Charles) și de un grup de lideri de afaceri britanici din Asia în 2007, pentru a combate sărăcia, inegalitatea și nedreptatea din Asia de Sud.

La acea vreme, el a susținut că a numit-o pe Katy Perry din cauza „angajamentului său de lungă durată față de cauze caritabile din întreaga lume”. De asemenea, în februarie 2020, artista și noul rege au participat la o cină regală anuală a organizației caritabile, în urma căreia, cântăreața l-a descris pe monarh ca fiind „un suflet foarte bun... atât de amabil încât vorbește cu plantele lui”.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

image
image
image
image
image
image
 Concertul lui Ed Sheeran de la București, care va avea loc în data de 24 august 2024, pe Arena Națională, îi va surprinde pe fani cu un concept de scenă unic în lumeCredit foto: Zak Walters
carmen trandafir jpg
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
1 mihaela bilic alimentatie in post jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net