Tot ce nu s-a văzut la încoronare. Regele Charles, criză de nervi din cauza lui William și a lui Kate Middleton: „E incredibil”

Zeci de milioane de oameni de-a lungul globului au urmărit încoronarea regelui Charles, indiferent de cât de inconvenient era fusul orar, sau chiar dacă nu au nicio legătură cu Anglia. Spectacolul din Londra a captivat atenția prin tradițiile și opulența afișate de către familia regală, iar pe lângă acestea, sunt și o mulțime de detalii din „culise” care au stârnit curiozitatea oamenilor. Printre acestea se numără și o criză de nervi a regelui, pe care o expertă în cititul pe buze spune că a descifrat-o!

O expertă în cititul pe buze spune că a descifrat vorbele regelui / FOTO: EPA EFE
O expertă în cititul pe buze spune că a descifrat vorbele regelui / FOTO: EPA EFE

Informațiile oficiale din Londra spun că în jur de 20 de milioane de oameni au urmărit încoronarea regelui Charles, numai în Regatul Unit! Acest eveniment a captat atenția întregii lumi, indiferent de locație, orientare politică, ori naționalitate. Însă, pe lângă mulțimea de tradiții pe care monarhul a trebuit să le respecte în timpul ceremoniei, există și o mulțime de elemente din „culise”, care au stârnit curiozitatea oamenilor. Iar unul dintre acestea este o ieșire nervoasă a regelui, care, potrivit unei experte în cititul pe buze, a fost enervat de întârzierea lui William și a lui Kate Middleton.

Ei bine, dacă și dumneavoastră vă numărați printre cei fascinați de asemenea detalii de dincolo de imaginea oficială a perfecțiunii pe care familia regală a vrut să o promoveze, aveți noroc! O cunoscută expertă în cititul pe buze spune că a reușit să descifreze exact ce a spus regele Charles, în timpul ieșirii sale nervoase! Pe numele ei Krystin Kalvoy, experta din Statele Unite are un canal pe rețeaua de socializare TikTok, unde pe lângă mai multe alte subiecte, abordează, spre norocul nostru, și cititul pe buze. Iar conform analizei ei, regele era foarte nemulțumit de întârzierea provocată de către fiul său.

„Stau aici și îmbătrânesc!”

Clipul de doar 13 de secunde îl înfăișează pe Charles și Camilla așteptând în trăsură, iar regele este nervos din cauza întârzierii provocate de către William și Kate. Potrivit expertei în cititul pe buze, monarhul spune că „e incredibil că durează atât de mult! Sunt nervos pentru că stau aici și îmbătrânesc!” Deși ceremonia a mers exact conform planului, este clar că mica întârziere nu a fost deloc pe placul suveranului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
Inundatii Dubai jpg
tarom  Mediafax jpg
image png
zacusca dovlecei 1 png
Ghid de cumpărare TV Smart 2021: Cum să alegi cel mai bun televizor inteligent? jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net