Cum ar fi arătat Lady D, la încoronarea Regelui Charles al III-lea, dacă ar fi fost în viață. Imaginea face înconjurul internetului

Întrebarea pe care mulți și-au pus-o: ar fi mers prințesa Diana la încoronarea Regelui Charles al III-lea (74 de ani) dacă ar fi fost în viață? Și cum ar fi arătat? Ei bine, o imagine creată de ChatGPT, prin intermediul inteligenței artificiale, a reușit să dea un mic răspuns la întrebare și să îi bucure pe fanii regretatei prințese.

Cum ar fi arătat prințesa Diana la încoronarea Regelui Charles al III-lea? / Foto: GettyImages
Cum ar fi arătat prințesa Diana la încoronarea Regelui Charles al III-lea? / Foto: GettyImages

Încoronarea Regelui Charles al III-lea (74 de ani), ca rege al Marii Britanii, a fost unul dintre cele mai așteptate momente ale anului. După toate controversele care au apărut ca urmare a plecării Prințului Harry (38 de ani) și a soției sale Meghan Markle (41 de ani) din Casa Regală, cât și a presupusei relații proaste pe care o întreține cu fratele său William (40 de ani), fiul cel mic al monarhului a participat la acest eveniment fără Ducesa de Sussex.

Însă, mulți cu siguranță s-au întrebat dacă, într-un moment atât de remarcabil, prințesa Diana și-ar fi făcut apariția și ar fi participat la un astfel de eveniment. Ce spune, însă, ChatGPT?

„Este greu de știut cu siguranță ce ar fi făcut Lady D în această situație, deoarece decesul ei în 1997 a lăsat în urmă multe întrebări fără răspuns. Cu toate acestea, este posibil ca prințesa să fi participat la încoronarea fostului ei soț, Prințul Charles, dacă ar fi fost în viață”.

După divorț, ea a continuat să folosească titlul de „Prințesă de Wales”, așadar, „este posibil ca, dacă ar fi trăit până în ziua de azi, să-și fi păstrat titlul și să fi fost invitată la încoronare”. Totodată, ChatGPT, a creat și o imagine a prințesei Diana.

Cum ar fi arătat prințesa Diana la încoronare?

Cunoscând stilul iconic al lui Lady D, ea „ar fi optat pentru o rochie haute couture de către un designer britanic, cum ar fi Catherine Walker sau un alt brand recunoscut la nivel internațional pentru încoronarea Regelui Charles al III-lea, deoarece acești designeri au fost anterior asociați cu regalitatea și sunt, de obicei, aleși pentru evenimente importante de acest tip”, potrivit inteligenței artificiale. Iar, în ceea ce privește accesoriile, ea ar fi ales perle sau diamante, fiind cunoscută pasiunea sa pentru ele.  

De asemenea, ChatGPT crede că prințesa Diana ar fi luat parte la eveniment în calitate de invitată de onoare: „Este posibil ca Lady Diana să fi fost invitată să participe la ceremonia de încoronare în calitate de invitată de onoare. În acest caz, ea ar fi avut un rol important în reprezentarea familiei sale și a monarhiei britanice.

Ea a avut întotdeauna o relație foarte apropiată cu copiii ei și s-a dedicat creșterii lor cu dragoste și afecțiune, chiar și după despărțirea și divorțul ulterior de Prințul Charles. În plus, ea însăși a experimentat tristețea și durerea care apar atunci când relațiile de familie sunt tensionate sau rupte și este probabil că ar fi vrut să-și împiedice copiii să treacă prin același lucru”.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net