Harry, plouat la încoronarea Regelui Charles! În ce rând a fost așezat la ceremonie

Prințul Harry (38 de ani) a venit singur la ceremonia de încoronare a tatălui său, Regele Charles al III-lea. Soția lui, Meghan Markle (41 de ani), a rămas în SUA, alături de cei doi copii ai lor, Archie și Lilibet. Și ducele de Sussex va fugi în America, la doar două ore după ceremonie, pentru a nu rata ziua de naștere a fiului său.

Harry a venit singur la încoronare (Foto: GettyImages)
Harry a venit singur la încoronare (Foto: GettyImages)

Prințul Harry este un simplu invitat. Nu are un rol la ceremonie

Prințul Harry a fost așezat în al treilea rând, la ceremonie (Foto: GettyImages)
Prințul Harry a fost așezat în al treilea rând, la ceremonie (Foto: GettyImages)

Prințul Harry a fost fotografiat plouat, la propriu, în timp ce intra în Westmisnter Abbey, pentru a lua parte la slujba de încoronare a Regelui Charles al III-lea, alături de ceilalți 2.000 de invitați. Pentru că a renunțat la îndatoririle regale, nu i s-a permis să poarte uniforma militară, deși a servit de două ori în Afganistan, alături de armata britanică.

Prințul Harry a venit îmbrăcat într-un costum negru. La evenimentul istoric, el este un simplu invitat și nu deține niciun fel de rol la ceremonie. Ducele de Sussex a fost așezat în al treilea rând, la slujba de la Westminster Abbey, relatează Daily Mail.

Coform presei britanice, este puţin probabil să apară la balconul Palatului Buckingham, la sfârșitul ceremoniei de încoronare, pentru salutul regal tradiţional, deşi Casa Regală nu a dezvăluit cine sunt cei care îi vor însoţi pe Charles şi Camilla pentru această ocazie.

Fiul cel mic al Regelui, care a stat peste noapte la Frogmore Cottage, este invitat astăzi la prânz la Palatul Buckingham, după slujba istorică, a informat Sky News. Nu se știe încă dacă ducele va accepta, având în vedere că se așteaptă să se întoarcă în grabă în California pentru a se reîntâlni cu soția sa Meghan Markle, ca să sărbătorească împreună a patra aniversare a fiului lor, Archie.

Dar invitația este văzută de mulți ca o ofertă de pace, oferită de Charles, după cartea explozivă a lui Harry, „Spare”, care a zguduit Casa Regală a Marii Britanii- mai ales pe fratele său mai mare, Prințul William.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net