Kate Middleton a atras toate privirile la repetițiile pentru încoronarea regelui Charles. Cum arată rochia aleasă și cât a costat

Ultima actualizare:

Kate Middleton a fost fotografiată la repetiția pentru încoronarea regelui Charles al III-lea într-o rochie midi, cu flori, de la LKBennett, care costă 439 de dolari. Numărătoarea inversă până la încoronarea Regelui Charles și a Camillei a început, iar repetițiile sunt în plină desfășurare pentru familia regală.

Kate Middleton, la repetițiile pentru încoronarea regelui Charles Foto: Twitter
Kate Middleton, la repetițiile pentru încoronarea regelui Charles Foto: Twitter

În așteptarea ceremoniei istorice, Prințul și Prințesa de Wales s-au îndreptat, miercuri dimineață, către Westminster Abbey alături de copiii lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, pentru o repetiție generală.

Regele Charles și Camilla, precum și Prințesa Anne, s-au alăturat tinerei familii la eveniment. Atât Prințul William, cât și Prințul George vor juca roluri notabile în ceremonia de încoronare de sâmbătă.

Kate Middleton, rochie alb cu negru la repetiția pentru încoronare

Kate Middleton, care și-a sărbătorit recent a 12-a aniversare a nunții, a fost fotografiată purtând o rochie de la LKBennett în timpul evenimentului, în care regalii au optat pentru ținute casual. Rochia în alb cu negru și imprimeu floral are mâneci lungi și nasturi supradimensionați care aduc cu niște perle. Rochia costă 439 de dolari.

LKBennett este brandul pe care Kate îl preferă și de la care adoptă uneori ținute pe care la poartă la ieșirile oficiale. 

Ce presupune ceremonia de încoronare

Evenimentul care va marca urcarea pe tron a regelui Charles este programat pentru sâmbătă, 6 mai. Încoronarea va fi prilej de sărbătoare pentru britanici, pentru că vor fi trei zile de festivități organizate în cinstea suveranului. Evenimentul va începe cu procesiunea regelui, adică parcurgerea de către Charles a unui traseu de doi kilometri, de la Palatul Buckingham până la Westminster Abbey.

Acolo, va avea loc o slujbă oficiată de arhiepiscopul de Canterbury, liderul spiritual al Bisericii Anglicane. Aceasta va începe la ora locală 11:00 și va dura aproximativ o oră. La evenimentul de la catedrală vor participa în jur de 2.000 de persoane, au transmis oficialii de la Buckingham. Pe lista invitaților se află capete încoronate, lideri politici străini, dar și membri ai societății civile.

Regele Charles va depune un jurământ , după care va primi ungerea cu ulei sfințit din partea arhiepiscopului. Apoi, regele va primi mantia regală, globul de aur, sceptrul și coroana Sfântului Edward și va fi omagiat. În timpul ceremoniei va fi încoronată și regina consoartă Camilla. Cuplul regal se va întoarce apoi cu trăsura de aur, la palatul Buckingham. Noul rege și regina vor ieși la balcon pentru a saluta mulțimea și pentru a privi spectacolul aviatic organizat de Royal Air Force.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net