Motivul pentru care Kate Middleton poartă aceleași rochii de mai multe ori. Toate femeile vor rămâne uimite

Prințesa de Wales, Kate Middleton (41 de ani), este cunoscută în întreaga lume pentru alegerile ei vestimentare impecabile. Oriunde merge, atrage toate privirile! Și, ceea ce mulți nu știu, este faptul că ea preferă să poarte aceleași rochii la mai multe evenimente sau apariții pe covorul roșu. Dar care este  motivul pentru care a decis să refolosească multe dintre ținutele sale?

Care este motivul pentru care Kate Middleton poartă aceleași rochii? (foto: Profimedia)
Care este motivul pentru care Kate Middleton poartă aceleași rochii? (foto: Profimedia)

Prințesa de Wales alege de multe ori să poarte aceleași rochii pentru marile evenimente la care participă. Dovada stă chiar în ultima apariție a acesteia pe covorul roșu în cadrul galei Bafta Awords, luna trecută. Kate Middleton a îmbrăcat aceeași rochie marca Alexander McQueen, creație ce a purtat-o și în anul 2019.

De data aceasta, look-ul a fost puțin diferit, Kate optând pentru alte accesorii. Ținuta a fost completată de o pereche de cercei și mănuși negre lungi. 

Kate Middleton și Prințul William la Premiile BAFTA 2023 (foto: Profimedia)
Kate Middleton și Prințul William la Premiile BAFTA 2023 (foto: Profimedia)

Și, totodată, nu a fost nici prima ținută pe care Kate Middleton a ales să o poarte pentru a doua oară. Tot la gala Premiilor BAFTA, de această dată în anul 2020, prințesa a repurtat o rochie cu care s-a mai afișat tot la același eveniment, cu 8 ani în urmă.

De ce Kate Middleton poartă aceleași rochii de mai multe ori

Totuși, de ce refolosește ținutele vestimentare? Ei bine, potrivit unei experte în regalitate și modă, Miranda Holder, se poate că hainele purtate să devină mai formale, în timp ce unele dintre accesorii sunt scose din ținută, dar nu complet, ci doar vor fi înlocuite cu altele. Iar acest mic detaliu se pare că schimbă cu totul look-ul.

  „Trebuie să repopularizăm purtarea ținutelor de mai multe ori și să eliminăm stigmatizarea. Sperăm că fanii ei vor lua acest indiciu drept inspirație și vor adopta aceeași abordare”, a declarat aceasta.

De asemenea, ea a mai adăugat că Prințesa de Wales este în favoarea unui stil „clasic” și trebuie să respecte „restricțiile regale” atunci când își alege ținutele de zi cu zi, potrivit Express.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!     

image
image
image
image
image
image
banner stephan pelger 2 png
banner andreea antonescu png
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
mihaela radulescu jpg
carmen grebenisan jpg
printul william (8) jpg