Camilla a copiat-o pe Prințesa Diana! A purtat rochii identice cu ale primei soții a regelui Charles

Ultima actualizare:

Un adevărat simbol al rafinamentului și al eleganței, Prințesa Diana mereu s-a făcut remarcată purtând ținute extraordinare, asupra cărora imaginea ei și-a pus amprenta. Piesele vestimentare pe care Lady Di le-a purtat de-a lungul vieții sale au rămas pe vecie în istorie.

Camilla a stat mereu în umbra lui Lady Diana (Colaj foto: arhivă personală)
Camilla a stat mereu în umbra lui Lady Diana (Colaj foto: arhivă personală)

Totuși, în timp ce Prințesa Diana dovedea prin fiecare apariție unicitatea ei, obișnuia să marcheze evenimentele importante din viața sa prin purtarea anumitor ținute, Camilla, actuala soție a regelui Charles, se pare că adora în tăcere stilul Prințesei Diana, astfel că nu s-a sfiit să poarte piese asemănătoare celor cu care cea dintâi a făcut istorie.

Situațiile în care Camilla a purtat o ținută identică cu cea a Prințesei Diana

Pe social media a devenit viral clipul video în care este făcută o comparație între rochiile consacrate de Prințesa Diana, dar și modele asemănătoare acestora pe care actuala soție a regelui Charles le-a purtat, încercând să bifeze apariții celebre semnate de Diana.

Totuși, încercarea Camillei de a reproduce apariții de-ale Dianei din trecut nu a fost plină de originalitate precum ar fi sperat, întrucât a intrat în atenția criticilor și oamenilor, considerând că aceste încercări au fost unele nereușite și pline de controverse nefavorabile ei.

Cum a încercat Camilla să recreeze ,,rochia răzbunării”

Diana a purtat în nenumărate rânduri rochii care au rămas în istorie, fascinant de frumoase și de elegante, în stilul său caracteristic. Totuși, una dintre ținutele purtate de Prințesă a fost rochia neagră, denumită și ,,rochia răzbunării”, care a marcat un moment dureros din relația sa cu regele Charles.  Cu siguranță imaginea rochiei negre, mulate, cu un decolteu adânc a rămas imprimată în memoria milioanelor de oameni. A fost purtată de Prințesa Diana în cadrul unei petreceri Vanity Fair, chiar în ziua în care soțul său anunța că-i fusese infidel în timpul căsniciei lor, cu nimeni alta decât Camilla. 

La rândul ei, Camilla Parker-Bowles a încercat să poarte o rochie asemănătoare - AICI vedeți video - la un eveniment din trecut, însă încercarea sa de a ajunge la inimile oamenilor așa cum a ajuns Diana a eșuat. Mai mult decât atât, Camilla a ales aceiași accesorizare a rochiei, iar asemănarea cu Diana a stârnit mai multe reacții din partea oamenilor.

Povestea din spatele ,,rochiei răzbunării”

În anul 1994, atenția publică a fost îndreptată asupra unor mărturisiri ale regelui Charles, prin care recunoștea că i-a fost infidel soției sale. În timp ce toată lumea era de părere că Prințesa Diana va sta ferită o vreme, apariția ei a fost una care a rămas în istorie.

În ziua declarațiilor regelui Charles despre relația cu Camilla, apariția senzațională a soției lui a uimit întreaga lume. Potrivit spuselor creatoarei de modă a rochiei, Christina Stambolian, se pare că Diana a primit rochia cu trei ani înainte de a fi purtată, însă mereu a ezitat să o îmbrace, pentru că o considera ,,prea îndrăzneață”.

O numim „rochia răzbunării” pentru că a purtat-o în aceeași seară în care Prințul Charles a recunoscut adulterul dintre el și Camilla”, mărturisea Kerry Taylor, care a organizat o licitație cu ținutele celebre ale Dianei.

În timp ce alții ar fi preferat să nu facă față unei astfel de situații în aceeași seară, Diana a ieșit în rochia aia, arătând superb. A fost un mesaj important” , a continuat Kerry Taylor. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
448542067 7833042643424770 2443193394384490631 n jpg
image
image
image
image
image
image
Banner Gheorghe Turda
lottie moss profimedia jpg
Babasha provine dintr-o familie bună și  studiază muzica la Conservatorul din București
image png
Banner afaceri vedete
Banner Anamaria Prodan
banner irinel si irina columbeanu png
Banner Nick Rădoi
image
actualitate.net
image
actualitate.net